Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

CÂNTECE INTERPRETATE DE POETĂ – CANZONI INTERPRETATI DI POETA


1. Goodbye my love, goodbye! (Text: lb. Romana si lb. Italiana: Georgeta T. Stànciulescu,  si muzica: Demis Roussos).

2. Cuore. (Din repertoriul Ritei Pavone).

3. Ceao,  mare! (Din repertoriul formatiei Casadei).

4. Dorinta.  (Text: Lucia Gavrila, si muzica: Marin Augustin Huditeanu).

5. La notte e fata per amare.  (Din repertoriul lui Charles Adamo).

6. Delylah (Tom Jones, varianta in lb. italiana, Gimmy Fontana).

7. Come vorrei. (Din repertoriul formatiei Ricchi & Poveri).

8. Il tuo bacio e come un rock. (Din repertoriul lui Adriano  Celentano).

9. Tutto nero.  (Din repertoriul Caterinei Caselli).

10. Bamba. (spaniol)

11. Un cuore. (Din repertoriul lui Antonaci Biagio).

12. Chitarra romana. (Di Lazzaro).

13. In ginnocchio da te.  (Din repertoriul lui Gianni Morandi).

14. Sàracà tarà bogatà. (Text: Georgeta T. Stànciulescu, si muzica doinei bànàtene „Trandafir cu coada-n apà”).

15. Dar-ar naiba-n tine dragoste! (Din repertoriul Ilenei Sàràroiu).

16. Bunà seara, mandrà buna! (Din repertoriul Ioanei Radu).

17. Lume, lume, soro lume! (Din repertoriul Ioanei Radu).

18. I-auzi valea cum ràsunà! (Din repertoriul Ioanei Radu).

19. Cui nu-i place dragostea? (Din repertoriul lui Nicolae Furdui Iancu).

20. De la primarie-n sus. (Din repertoriul Ioanei Radu).

21. Cantà cucu, batà-l vina.  (Din repertoriul lui Grigore Lese).

22. La prima cosa bella. (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache. Din repertoriul formatiei Ricchi & Poveri).

23. Barca va. (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache. Din repertoriul Oriettei Berti).

24. Bella, ciao! (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache. Cantec popular).

25. O, mamma, mamma! (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache).

26. Mama. (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache. Din repertoriul lui A. Bocelli).

27. Dorul care ti-l port eu. (Text:  Georgeta Stanciulescu, piesa: „Neica pentru ochii tai”, din repertoriul Mariei Ciobanu ).

28. De-ar fi sa vii. (Din repertoriul Mihaelei Runceanu, voce: Georgeta Stanciulescu).

29. Pusca si cureaua latà. (Voce: Georgeta Stanciulescu)

30. Foaie verde fragà.  (Voce:  Georgeta Stanciulescu)

31. De ce n-ai venit aseara? (Din repertoriul Mariei Ciobanu, voce: Georgeta Stanciulescu).

32. Reginella campagnola. (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache).

33. Ci sarà. (Duet Georgeta Stanciulescu & Florentina Isofache. Din repertoriul Lui Albano si Rominei Power).

34. E la mia vita. (Din repertoriul lui Albano, Voce: Georgeta Stanciulescu)

VOTATI MELODIA CARE V-A PLACUT!

Reclame

Comments on: "CÂNTECE INTERPRETATE DE POETĂ – CANZONI INTERPRETATI DI POETA" (29)

 1. Dragii mei, astăzi m-a anunţat clarvăzătorul site-ului nostru, dl Iordan Costel, următoarele: imediat după postarea tuturor adreselor instituţiilor Statului, fanii postului nostru s-au pus pe “înroşit” telefoanele. Numărul total al acestora a fost 112. Telefoanele cele mai “asaltate” au fost cele ale Ministerului Justiţiei. Mi s-a comunicat că oamenii care au sunat erau dezlănţuiti împotriva nedreptăţilor pe care le-au văzut pe acest site. La orele 21:09 îmi notasem rezultatele mesajelor care erau foarte mulţumitoare. Peste aproximativ o oră, dl Iordan Costel, care veghează permanent cu ale sale capacităţi paranormale, utrasenzoriale, mi-a atras atenţia că rezultate sondajelor au crescut uimitor de repede. Valorile crescuseră cu 79 voturi, 77 voturi, 70 voturi, şi am dat exemplu doar pe cele care au crescut foarte mult, la sondajele cele mai importante. E un semn că suntem foarte uniţi, şi că vom învinge lupta începută, fără doar, şi poate. Să ne bucurăm în seara aceasta împreună, şi să îi trezim din somnul de moarte pe care şi l-au ales de bună voie, şi nesiliţi de nimeni. Mulţumesc frumos tuturor acelora care mi-au dat şi îmi vor da în continuare o mână de ajutor în rezovarea cazului care mi-a schimbat viata radical. Cu iubire, Georgeta.

 2. Dragii mei, stiu de la clarvàzàtorul site-ului, Iordan Costel, cà se voteazà in masà din tarà, din alte tàri europene dar si din America, si tin sà và multumesc din inimà. Sunt foarte fericità!! Se lucreazà la postarea altor douà sondaje de opinie, la fel de importante, si và invit sà và exprimati pàrerea conform convingerilor dvs. Cu iubire si sperantà, Georgeta. Tot inainte, si vom invinge cu sigurantà! Puterea stà in noi.

  • Astàzi e Sfantul Ion! Dorim ca Sfântul căruia îi purtaţi numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă linişte şi pace, şi să nu lase speranţa să se stingă din sufletul dumneavoastră niciodatà. Uràm un sincer si càlduros la mulţi ani tuturor acelora ce poartà numele de Ion, Ioana, cat si altle nume ce derivà din acesta! Sà fiti fericiti impreunà cu familiile, prietenii, si sà petreceti cu veselia cuvenità aceastà mare zi din calendarul crestin-ortodox. Và iubim, si và dorim un an mult mai bun tuturor! Echipa site, Georgeta si Florentina.

 3. Anton Cornel said:

  In aceasta zi speciala de martisor, permiteti-mi sa ma alatur si eu cu un buchet de ghiocei, sa va aduc in suflet primavara. La multi ani, dragele noastre! Cornelus va iubeste f mult!

 4. Maria Moinescu said:

  Viata, lumina, caldura, parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Va doresc ca razele soarelui somnoros sa va deschida petalele sufletului asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii. La multi ani, dragele mele!

  • Deschideti fereastra sufletului si lasati-và purtati de magia primaverii…
   Martie reprezinta inceputul vietii, anotimpul iubirii. Và doresc o primavarà fericità, razele caldute ale soarelui sa và mangaie cu iubire. De cand v-am cunoscut, sufletul nostru este o permanentà zi insoria de primàvarà…
   E timpul sa infloriti si voi, sà và bucurati de caldura soarelui, si de mirosul pur si proaspàt al ghioceilor… E timpul sa tràiti mai frumos si mai intens minunea ce ne-a fost datà, PRIMAVARA! Cu dragoste, echipa site, Georgeta si Florentina.
   PS. Multumesc din inimà fanilor mei care mi-au scris pentru a mà felicita pe e-mailul personal.

 5. Av. Ionescu Marian said:

  Ghiocei sa va rasara in suflet si sa va umple inimile de bucurie si fericire. La multi ani, doamnele mele dragi!

 6. Panzaru Cornel said:

  Cand lumina ne umple sufletul si verdele ierbii privirea,
  Cand albastrul fara pata ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria,
  Amintirea primaverilor trecute si bucuria celor viitoare
  Sa va inconjoare sufletul alaturi de caldul meu martisor
  si un suav ghiocel. La multi ani!

 7. Codreanu Marinela said:

  Pentru voi, din inima mea, in asteptarea primaverii primiti ca martisor caldura sufletului meu. Cu dragoste, Marinela.

 8. Dr. Drecin Marin said:

  In prag de Primavara, Martisorul sa alunge spiritele rele si sa va umple sufletele de bucurie si speranta. Prindeti-l pe rever si zambiti in soare ca totul sa infloreasca in jur! Cu aceeasi iubire, Marin.

 9. Pintican Marinel said:

  Un gand frumos si un zambet din tot sufletul, un martisor care sa va aduca in suflet primavara. La multi ani, fetele noastre dragi!

 10. Cretan Marin said:

  Va trimit prin martisor intreaga primavara cu toate culorile ei vii si datatoare de viata. La multi ani, lacramioarele noastre parfumate! Marin

 11. Mihaela Marcu&Georgeta Craciun said:

  Sa va fie micul Martisor prilej de bucurie acum, cand florile zapezii pier, si primavara iar invie!! La multi ani de 1 Martie si o primavara de vis! Mihaela si Georgeta care va iubesc f mult.

 12. Iordache Doina said:

  Primavara este anotimpul renasterii, al invierii la viata, va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de dragoste si realizarii! Din Canada, aceeasi Doina.

 13. Cioara Aurel said:

  Va dorim o primavara frumoasa cu soare-n suflet si in casa, cu multa, multa sanatate, succese mari, mult noroc si bucurie. La multi Ani de aici din Montreal.

  • Dragii mei, và multumesc din suflet pentru frumoasele si sensibilele cuvinte pe care ati avut plàcerea si bucuria sà mi le adresti cu ocazia zilei de 1 Martie, cea care anuntà in fiecare an venirea primàverii, mie si inginerei site, Florentina Isofache. M-am bucurat foarte mult pentru fiecare mesaj primit precum un copil, iar ochii mei au stràlucit de fericirea de a le fi citit cu mare emotie. Mi-ati inseninat cerul vietii cu totii: aici am ras si am plans la citirea fiecàrui mesaj primit, si de multe ori v-am scris eu insàmi, printre lacrimi fie de bucurie, fie la amintirea unor zile care m-au nefericit adesea…Ràsplata càposeniei mele de a scoate pe piatà o carte cu poezii a fost acest site, si iubirea dvs imensà pe care o percep la maxima ei valoare. Và dezvàlui un secret pe care urma sà il stiti oricum luna viitore: eu sunt nàscutà in luna Martie, si tare mult imi place mie acest anotimp. Sunt foarte indràgostità de ghiocei cum nu pot spune in cuvinte. Ador deasemeni làcràmioarele, si nu mà satur de parfumul lor. Observati cà imi plac florile albe in mod speecial. Iubesc narcisele si zambilele, aceste flori fiind sàdite in gràdinita cu flori a mamei mele. Aici nu sunt ghiocei, ci mimoze, florile galbene ale unui arbust. Và asigur pe toti de aceeasi mare iubire pe care v-o port in suflet in orice clipà. Cu iubire primàvàratecà, gingasà, và sàrutà Georgeta si Florentina. Primàvarà, bine ai venit si la site-ul nostru!

 14. Adelina Costea said:

  Sa ai mintea limpede, sa fii sanatoasa, iar sufletul sa-ti fie mereu curat! Fiecare rasarit de soare sa-ti lumineze zilele si fiecare apus sa-ti aprinda noptile! La multi ani, scumpa mea Georgeta. Aceasi Adelina, care te iubesc din tot sufletul.

 15. Dragii mei, am mai postat incà o melodie nouà, si vom mai posta altele in urmàtoarea perioadà. Speràm sà và placà si aceastà piesà.

  • Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, dorim să urăm tuturor copiilor lumii, ai fanilor noştri, multă fericire, copilărie frumoasă şi fericită alături de cei dragi. Să crească în armonie şi pace, ei fiind schimbul de mâine al societăţii. Să îi ocrotim permanent atunci când îi întâlnim, când suntem în preajma lor, şi să nu fim indiferenţi la nevoile lor, să îi înţelegem cât mai bine! LA MULŢI ANI, dragi flori parfumate şi delicate!

   Referitor la sondajul cu nr 13 postat acum, fac următoarea precizare: Trăiesc în Italia, sunt căsătorită aici, şi am putut constata că italienii râd atunci când aud că noi, femeile românce, luăm după căsătorie numele de familie al soţului. Consideră deplasată această lege, apreciind că numele unei persoane e unul singur: acela dat la naştere. Cunosc ce probleme majore implică schimbarea numelui unei femei după divorţ, şi de aceea m-am gândit la acest sondaj de opinie (nr 13). De ce tocmai Statul să creeze probleme cetăţenilor săi, să le provoace daune? Şi aşa o femeie divorţată iese traumatizată dintr-o căsătorie eşuată, divorţ, etc, şi atunci de ce ar trebui să mai suporte şi alte traume? Excluzând motivele expuse în cadrul sondajului ce susţin teoria mea, mai adaug faptul că femeile care au copii mici, alăptează, etc, transmit starea lor negativă, stressul, copiilor lor. Observaţie: Primăriile pot ţine evidenţa componenţei nucleului familial, al gradului de rudenie între cei ce convieţuiesc împreună sub acelaş acoperiş, orice schimbare de situaţie trebuind să fie adusă la cunoştinţa acesteia în cel mai scurt timp. În altă ordine de idei, ţin să vă anunţ că s-a încercat mereu spargerea site-ului, chiar de mai multe ori pe zi, dar fără succes. Au schimbat şi clarvăzătorii, vreo patru la număr, dar degeaba, şi aceştia sunt la fel ca cei ce îi pun la treabă. Vă multumesc pentru voturile dvs, ne bucurăm că sunteţi alături de noi, susţinând astfel activitatea pe site.

 16. Anton Cornel said:

  Superbe ultimele melodii postate. Va multumim si va iubim din toata inima. Sunt alaturi de voi mereu. Cornelus.

 17. Sanda Paun said:

  Canti superb, draga mea. Te ascult de cate ori intru pe site. Bine ca ne-ai mai postat si alte piese noi ca acum il las sa cante si cand trebaluiesc prin casa. Sondajele merg pe sarma, esti minunata! Te sarut, cu drag! Sanda.

  • Dragii mei, vă mulţumesc pentru faptul de a fi receptivi la tot ceea ce postăm pe site, respectiv ultimile cântece, care înţeleg că v-au plăcut.. Ne străduim în măsura posibilităţilor să vă oferim noi înregistrări pe care reamintesc că le-am făcut în biroul meu. Vă mulţumesc pentru voturile care ne bucură foarte mult, şi sperăm la îmbunătăţirea legilor, deoarece e mare nevoie. În altă ordine de idei vă propun să solidarizăm cu un român care lucrează de ani buni în Italia, unul dintre membrii de onoare al site-ului nostru şi un susţinător devotat încă de la înfiinţarea acestuia, cu care m-am consultat si din partea căruia am primit cele mai bune sfaturi. Acesta, deşi e un om onest şi foarte muncitor, după ce a lucrat cu contract de muncă la un patron, pe un santier naval, a avut surpriza de a nu fi plătit pentru munca depusă pe mai multe luni. După ce s-a adresat pe rând Sindicatului şi Inspectoratului de Muncă din Italia, a ajuns să doarmă pe băncile din Gară. Apoi a urmat calvarul: spălatul cu sticlele şi uscatul rufelor pe unde se putea, mersul pe jos pe căldură, etc. După 2 luni, încă nu a reuşit să îşi recupereze banii.

   • Dragii mei, peste cateva minute vom posta o nouà paginà cu nr 4. in cadrul rubricii intitulate: „Georgeta intr-o altà posturà, acea de protestatarà” Asteptàm ca de obicei comentariile dvs.

 18. Marinela Codreanu said:

  Cu ocazia Zilei Nationale va doresc succes in activitate si sa va bucurati de cele mai frumoase realizari. La multi ani plini de prosperitate si bunastare! Va iubim pt ceea ce ne-ati oferit aici. Marinela Codreanu

 19. Sanda Paun said:

  Cu romani de exceptie ca tine tara noastra este mai bogata si mai respectata. Cu oameni de caracter deosebiti ca tine, noi suntem mai buni si mai puternici. Lucrand cu oameni ca tine, draga mea, indraznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. La multi ani, poeta poporului, la multi ani Romania, ! Sper intr-o reusita, Georgeta mea draga! Sanda.

 20. Sanda Paun said:

  Bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace, familie reunită, sentimente împărtășite, satisfacție maxima! Va sarut si va sunt alaturi cu tot sufletul. Paste Fericit!

 21. Maria Moinescu said:

  La multi ani cu sanatate si impliniri. Sa traiesti cu numele, scumpa mea Georgeta! Maria

  • Dragii mei, tin sà và multumesc pentru uràrile adresate Florentinei cu ocazia sàrbàtoririi Floriilor, cu ocazia Sfintelor zile de Pasti, cat si cele adresate mie, cu ocazia zilei de Sfantul Gheorghe. Và iubim.

   • Dragii mei, deoarece eu sunt ràcità „Cobzà”, cum se spune si nu pot iesi la iarbà verde, và urez ca màcar voi sà fiti sànàtosi si voiosi, si sà aveti parte de o minivacantà de 1 Mai, ziua Muncitorilor din intreaga lume. Deci, hai la distractie cu totii, si sà nu uitati cà eu voi fi cu gandul la voi! Moartà-coaptà, dar un gràtàrel in curte, tot facem si noi! Peste putin timp voi avea musafiri dragi din tarà, stiti dvs pe cine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: