Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

FOTO – Ieri şi azi


 

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

Comments on: "FOTO – Ieri şi azi" (26)

 1. Panzaru Cornel said:

  Va multumim pt melodie, ne place ffff mult. E superb! Mai vrem si altele. Va multumim. Va sustinem impotriva institutiilor de cateva zile. Va saruta Cornel.

  • Dragi romani, prin intermediul clarvàzàtorului nostru, Iordan Costel, care mi-a dat unele detalii, sunt informatà cà in Romania e Revolutie. Aici pot viziona doar postul Romania International care ne oferà emisiuni foarte plictisitoare, excluzand emisiunile cu temà folkloricà, si acelea repetate la infinit. Personal nu il urmàresc decat ff rar. Prin telefon cineva mi-a permis sà ascult o micà parte din telejurnalul unui post romanesc, si pot spune cà informatia primità e confirmatà 100%. Và rog din suflet sà imi scrieti si mie cateva randuri, sà pot afla mai bine ce se intamplà, cine a organizat iesirea in stradà, motivele reale ale nemultumirilor, etc. Ce ziceti, parcà ne vine si nouà apa la moarà, nu-i asa? Prea multe crime ascunse, prea multe victime, prea multe numiri in functii cheie a lichelelor si canaliilor care sunt plàtite din bani publici care sunt cei mai dulci, deoarece nu le tine nimeni contul. Sunt alàturi de dvs toti chiar si cu gandul, dar am fàcut si eu ce am putut in anii trecuti protestand, atràgand si pe altii sà mi se alàture, urland la ferestrele institutiilor fàrà teamà. M-am supus deci, riscurilor. Regret enorm cà nu pot fi si eu acolo, as fi printre primii revolutionari. Valorile sondajelor pe site au fost dintre cele mai ridicate incà din timpul noptii trecute, si in special ultimile care au fost postate. Deci cele mai populare, care intereseazà tot omul de rand, marea masà a populatiei. Astept vesti din partea dvs, chiar si pentru a informa astfel pe fratii nostri plecati din tarà, care mor de dorul Romaniei, nestiind ce se petrece acolo din lipsa unor posturi romanesti. Sà ii ajutàm noi cu informatii clare. Sà nu aveti teamà sà clàtinati un fotoliu putred pe care stà dnul Bàsescu, un presedinte care si-a bàtut joc de romani. Asta nu inseamnà cà ceilalti presedinti pe care i-a avut Romania dupà anul 1989 nu ar merita sà suporte legile tàrii din aceleasi motive. Ne-am sàturat de toti ciocoii vechi si noi. Dati-i jos in suturi, cà puterea e in mainile noastre. Tot inainte cu curaj, si cand aveti putin timp scrieti pe site màcar douà randuri. Và multumesc si và sustin chiar si de departe. Cu iubire imensà và imbàrbàteazà Georgeta, poeta protestatarà.

 2. Mihaela Marcu&Georgeta Craciun said:

  Fie ca aceasta zi sa-ti aduca pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire si dragoste din partea celor dragi. Barca vietii sa pluteasca mereu pe valurile dragostei, nostalgiile sa fie sterse memoriei iar zimbetul sa infloreasca mereu pe buze asemeni florilor de mai. La multi ani!!! Cu dragoste Mihaela si Georgeta

 3. Nichita Ana said:

  Sa infloresti ca floarea de cais pe ramul tanar, iar parfumul sufletului tau sa innobileze sufletele celor care te vor si te iubesc cu adevarat! La multi ani, frumoasa noastra! Cu dragoste, Ana.

 4. Pintican Marinel said:

  Pentru ca astazi este o zi speciala, ne alaturam celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, multa sanatate si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa iti oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca.LA MULTI MULTI ANI FERICITI! TE IUBIM ENORM! Marinel impreuna cu un grup mare de fani, de aici, din San Francisco. O sarutam si pe draga noastra Flory, multumim pt anuntul facut aseara. Va iubim!

 5. Craciun Georgeta - Washington said:

  Astazi cand mai adaugi inca un trandafir la buchetul vietii iti urez ca toate dorintele sa ti se indeplineasca si sa nu uiti ca de aici, de departe noi toti ne gandim la tine, iti vrem tot binele din lume si nu te vom uita niciodata. Un sincer si calduros LA MULTI ANI si numai bucurii in viata! Washington-ul TE IUBESTE!

 6. Luciu Florin said:

  Sa ai o zi plina de soare, lumina sa te inconjoare, cei dragi sa te iubeasca, inima sa-ti infloreasca. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurie, prosperitate,viata lunga, impliniri si de lume sa nu-ti pese. LA MULTI ANI !!!! Acelasi Florin, care te admira sit e iubeste f mult.

 7. Onescu Constantin said:

  O viata lunga sa traiesti cu multa demnitate, mereu sa ai folos si succes in toat,e norocul si fericirea sa nu te paraseasca, dragostea si iubirea mereu sa te-nsoteasca ce pot sa-ti mai doresc in asta viata zbuciumata decat un trai imparatesc si multa, multa sanatate! Te iubim fffff mult. Al tau fan infocat pt totdeauna.

  • Scumpii mei, sunt foarte fericità sà và pot multumi tuturor pentru felicitàrile atat de sensibile si pline de iubire pentru persoana mea, cu ocazia implinirii celor 55 ani. Sunt femeia care nu si-a ascuns varsta niciodatà, iar dacà cineva ar dori sà imi cearà ridurile, nu i l-as da cu niciun pret. Sunt ale mele, fac parte din viata mea de care nu m-am rusinat niciodatà. Frumusetea vietii se màsoarà si in riduri, asa ar trebui sà stie frumoasele femei care apeleazà la operatii estetice. Ca sà mai glumim putin, và spun cà in urmà cu cativa ani cineva, un bàrbat, mà intrebase dacà am suportat un fifting, adicà vreo intindere a ridurilor, si afland cà nici vorbà de asa ceva, tare s-a mai mirat astfel de prestatii. In gandul meu mi-am zis asa: „Ia-ui-te ce cremà bunà mi-au fost toate lacrimile care mi-au bràzdat obrajii cu generozitate!” Deci, si lacrimile au efect pozitiv, dragii mei. Din ele au iesit si poeziile mele pe care le iubiti atat de mult. As dori sà và màrturisesc faptul cà mereu am dorit sà pot scoate pe piatà o carte cu poezii, dar sà fie apreciate, iubite. Spuneam cà dupà ce voi publica o carte, pot muri linistità, fericità. Mi-am dorit intotdeauna sà pot làsa o urmà durabilà a trecerii mele prin aceastà lume efemerà. Acum, realitatea a intrecut visul meu cel mai fierbinte: và am pe dvs, dragii mei, care sunteti atat de multi, care iubiti creatiile mele care sunt inspirate din viata de zi cu zi, din necazurile si bucuriile romanilor, si niciun poet nu si-ar putea dori mai mult. Mà bucur sà stiu cà printre fanii mei se numàrà: avocati, judecàtori, medici, directori de Institutii, profesori, psihoterapeuti agenti de Politie, etc, dar mà bucur deopotrivà sà stiu cà printre fanii mei sunt si persoane nedreptàtite de Justitie, care au fàcut puscàrie nevinovati. Mereu le voi alina asa cum voi putea rànile ascunse prin colturile sufletelor lor. Nu in ultimul rand, un gand frumos si calde multumiri, vor „zbura” spre fratii nostri care si-au pierdut pasii pe alte meleaguri foarte indepàrtate, peste màrile si oceanele lumii. Mi-ati adus atata fericire si luminà in viatà, incat nu as mai putea trài fàrà dvs, asa sà stiti cu totii. Azi a fost cea mai fericità zi din viata mea, dupà aceea a lansàrii primului meu volumu meu de versuri: „Suflet de vanzare”. Stiti ceva: nu mai „vand” nimic, nici un suflet, deoarece nu mai imi apartine. Sufletul meu e in mainile dvs, scumpii mei. Multumesc din inimà si verisoarei mele pentru sensibilele uràri, si và asigur cà e o femeie demnà de tot respectul si afectiunea mea si a dvs. Munceste cu mare drag, fiind mereu la datorie. Và iubesc pe toti foarte, foarte mult, asa sà stiti. Cu drag, Georgeta S.

  • OPT MARTIE
   de Georgeta Stànciulescu (poezie inedità)

   Femei frumoase şi cochete,
   Venit-a ziua voastră iară,
   De griji să fiţi descătuşate
   In zilele de primăvară!
   Nu aţi primit o sărutare
   De la iubit, sau soţul vostru?
   Atunci mă simt chiar eu datoare
   Să vă invit în raiul nostru.
   E locu-acesta plin cu flori:
   Narcise, frezii, ghiocei, zambile,
   Alegeţi câte veţi dori
   Şi-mpodobiţi aceste zile!
   25. 02. 1999.

   Cu ocazia Zilei Femeii, echipa site và ureazà o primàvarà insorità, sànàtate, si realizarea tuturor dorintelor!

 8. Anton Cornel said:

  Va doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa va aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat. La multi ani, frumoasele mele doamne!

 9. Maria Moinescu said:

  Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos. Va multumim pentru mesajul vostru.

 10. dragomir macu said:

  O minune de site am nimerit.
  Of, ce dor imi era de poezie!
  Va saruta mana, cu drag, un fost marinar.

 11. Anton Cornel said:

  Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

 12. Sanda Paun said:

  Fie ca prin miracolul Invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire. Paste fericit!

 13. Codreanu Marinela said:

  E timpul sa fim impreuna de Invierea Domnului! Fie ca binecuvantarea cereasca sa se rasfranga asupra noastra a tuturor si sa ne faca mai buni, mai darnici si mai intelepti! Va sarut, cu dragoste Marinela.

 14. Maria Moinescu said:

  De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care le ai in gand. La multi ani, Georgeta noastra draga!!

 15. Ionescu Viorel said:

  Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii !LA MULTI ANI! …

 16. Anton Cornel said:

  La multi ani ! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata .Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata. Cu dragoste, Cornel.

 17. Sanda Paun said:

  Zambeste si vei avea parte de toata distractia si emotia specifica acestei zile, iar intreaga zi sa-ti fie binecuvantata cu fericire, bucurie, raze de soare si prietenie. La multi ani!

  • Stimatà dnà Sanda Pàun, dragii mei Anton Cornel, Ionescu Viorel, Maria Moinescu, doresc sà và multumesc din inimà pentru frumoasele uràri pe care ati avut plàcerea sà mi le adresati cu ocazia onomasticii numelui meu de nastere, Sfantul Gheorghe. Uneori am impresia cà mà làudati mult prea mult,iar domniile voastre sunteti foarte generosi cu mine, care mà consider o femeie ca oricare, cu bune si rele. Nu, cu sigurantà nu sunt deasupra nimànui, ci e vorba doar de dragostea mare pe care mi-o purtati incà de la deschiderea site-ului. Và asigur incà o datà de iubirea imensà ce v-o port in suflet. Deasemeni multumesc tuturor acelora care au votat in cadrul noului sondaj de opinie referitor la promovarea unui proiect de lege privind decàderea din drepturi a tatàlui violator, care nu si-a rezervat dreptul de a-si vizita propriul copil, etc. M-am bucurat foarte mult vàzand cà intr-un timp foarte scurt (e vorba de ore)s-au inregistrat 71 voturi, in data de 23.04.2012, (ora 19:51), apoi 121 voturi la 24.04.2012, (ora 1:07). Sunt mereu la computer, lucrez, si sà stiti cà nu sunteti singuri niciodatà pe site.

 18. Cornel Avram said:

  Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane! La multi ani site-ul poporului, La multi ani, iubita noastra poeta a poporului. Va multumim ca existati! Cornel Avram, profesor limba romana, 49 ani, Bucuresti, fan vechi.

 19. Cretan Marin said:

  Cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes! Si unde puteam sa facem aceste urari daca nu pe site-ul poporului, aici in casuta poetei noastre preaiubite de noi. Te iubim din inima, te respectam, te admiram, te vrem cu noi pt totdeauna, draga noastra Georgeta.

 20. Maria Moinescu said:

  La multi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania! La multi ani, draga noastra Georgeta. Imi e tare dor de voi, va simt lipsa, mai scrie-ne si noua, mesajele tale sunt hrana sufletului meu. Te sarut, Maria.

 21. Miu Florin said:

  La multi ani Florentinei, cu ocazia Floriilor! Sa aveti un Paste frumos si armonios! Cu drag, Florin

  • Azi e o zi cand sufletul ar trebui sà invingà orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu sà ni se parà mai usor. In aceastà zi sfantà si plinà de iubire, urez traditionala urare: “La Multi Ani!” tuturor simpatizantilor acestui Site ce poartà nume de floare. Sà fiti fericiti si iubiti de cei apropiati vouà, asa cum và iubim noi!
   Aceleasi uràri le adresez si scumpei mele verisoare, Florentina. Sà aibà parte numai de bine, sà fie sànàtoasà si fericità toatà viata ei, si sà fie mereu alàturi de noi.
   Sà infloreascà vesnic in gràdina acestui Site, toti aceia care poartà un nume de floare! Cu iubire và imbràtiseazà Georgeta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: