Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

Georgeta T. Stănciulescu într-o altă postură: aceea de protestatară – Pagina 4.


…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Audienţa din 10.12.2003 la Preş. C. Apel Constanţa, şi procesele desfăşurate la I.C.C.J Buc, privind recuzarea instanţelor.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………

Memorii catre Consiliul Superior al Magistraturii.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………..

Observatii privind cele 6 reclamatii

Observatii privind cele 6 reclamatii 2

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

1 din 3. Colonel, PAMFILE FLORIAN,IPJ, CONSTANTA

2 din 3. Colonel, PAMFILE FLORIAN,IPJ, CONSTANTA

3 din 3. Colonel, PAMFILE FLORIAN,IPJ, CONSTANTA

………………………………………………………………………………………………………………………………………

1 din 2. Medic Legist, COVACIU FLAVIU VIOREL, IML,CONSTANTA

2 din 2. Medic Legist, COVACIU FLAVIU VIOREL, IML,CONSTANTA

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Proc. BAJDECHI TĂNASE, PARCHET TRIB CONSTANTA

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Fotograf, BRĂTOI ADRIAN, IPJ, CONSTANTA

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Şeful de Post, STOICA ION, POLITIA COMUNEI SILISTEA

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

1 din 2. Autopsier, NEDELCU MITICĂ (Dumitru), MORGA MEDGIDIA

2 din 2. Autopsier, NEDELCU MITICĂ (Dumitru), MORGA MEDGIDIA

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Reclame

Comments on: "Georgeta T. Stănciulescu într-o altă postură: aceea de protestatară – Pagina 4." (18)

 1. ANONIM said:

  Continui sa deschizi pagini, nu vrei sa te opresti din afisat prostii? Inginero, ai grija, vrei sa dovedesti ca nu te sperii de nimeni?? Mai tine in viata acest site cu prostii si vom vedea unde vei ajunge!!! Fii desteapta si inchidel imediat, ai deja prea multi dusmani!

  • Răspundem anonimului: Da, continuăm să deschidem pagini: am deschis iar, şi încă vom mai deschide. Care e “teaba ta?” (Aşa te-ai exprimat printr-un mesaj pe care l-ai scris anul trecut, de deştept ce eşti). Vezi, dle, că iar ai scris prostii : ai scris cuvântul “închide-l” fără cratimă înaintea literei l, şi nu e corect. L înseamnă că pe el îl închizi, deci iar ai făcut-o de oaie!! Alţii mai deştepţi ca tine care să poată scrie un mesaj ca lumea, nu aveţi? Şi până la urmă tot deschis va rămâne site-ul, nu vedeţi că tăiaţi frunză la câini degeaba? Ce vă tot milogiţi atâta la noi? Închideţi-l voi, dacă vă simţiţi în stare! Chiar, uite că a trecut un an de când tot ameninţi, şi noi tot nu am păţit nimic. Ha! ha! ha! ha! Vezi că am program de audienţă cu voi, şi timpul a expirat demult. Acum am fost înţelegătoare, ştiu că suferiţi şi v-am primit, dar să nu se mai întâmple, da ?
   Apropos, ai terminat Facultatea de Drept, şi cine te-a susţinut, care magistrat corupt? Am auzit cu ani în urmă, nu ştiu dacă e adevărat sau nu, că nu am verificat eu, nu era de competenţa mea, că la Constanţa, doi aşa zişi «studenţi», şi fără să fi călcat pragurile Universităţii, au apărut aşa, din senin, pe lista absolvenţilor, la sfârşitul anilor de studii. Mare le-a fost mirarea studenţilor adevăraţi, care asudaseră din greu pentru o diplomă. Nimeni nu îi cunoştea pe cei doi, nu îi văzuseră la faţă. Tu eşti unul dintre cei ce absolvă o şcoală pe bani murdari?? Da, inginera nu se sperie de nimeni, şi te-ar face varză dacă te-ar întâlni. “Prostiile” afişate de noi, cum spui tu, sunt ale voastre. Noi nu am făcut altceva decât să le facem publice. Ce, acum vă bântuie ruşinea? Te întrebi unde vom ajunge? Vom ajunge la un proces, desigur, că aşa e normal să se întâmple. Atunci să vă văd cum vă va tremura pliscul, şi veţi începe să vă “îmbolnăviţi” cu toţii, ca să scăpaţi de închisoare. Anonimule, tu nu eşti duşmanul nostru, ci prieten. Nu eşti tu primul care lasă un comentariu după deschiderea acestei pagini cu nr 4? Ştii ceva? Chiar mă întrebam care dintre iubiţii noştri fani va scrie primul un comentariu, şi iată că ai apărut tu, scumpul meu! Ne era atât de dor de tine, cum nici nu îţi imaginezi. Murim de râs amândouă.Acum vor veni comentariile de la fani, că doar tu le-ai dat startul, şi îţi mulţumim. Vezi că avem printre fani şi judecători, şi nu se ştie niciodată pe ale cărei mâini vei cădea, păcătosule mic! Te las că am de lucru foarte mult, apoi de postat pe site. Pa! Georgeta şi Florentina.

 2. Sanda Paun said:

  Domnule anonim, mai lasa-ne in pace cu prostiile tale, si invata naiba sa scrii corect gramatical. Pleaca repede de aici ca nu e site anonimat, e site-ul Georgetei T. Stanciulescu, un poet de mare valoare si o luptatoare pt dreptate si adevar, ceea ce in tara asta se pare ca nu prea mai avem. Spune acelora care te-au trimis sa ne scrii, ca o sa li se infunde rau de tot, mai sunt si oameni drepti in tara asta, nu doar ca ei!!! Nu ne mai scrie ca va faceti rau singuri, mai rau ne ambitionam sa luptam impotriva voastra. VETI DISPAREA CU TOTII!! Georgeta, Florentina, lucrati si postati, suntem alaturi de voi si nu ii vom lasa asa. Sa scrie cat or vrea, noua nu ne pasa de analfabeti, nu sunt in stare nici macar sa puna unul mai de soi care sa ne scrie si sa ne ameninte. SITE-UL ASTA NU SE VA INCHIDE NICIODATA, DOMNILOR CRIMINALI, CORUPTI DIN ROMANIA, ASA CA PUNETI MANA LA TREABA CA NU VA LASAM. EU VOI LUPTA IMPOTRIVA VOASTRA SI PT CA SONDAJELE POSTATE SA DEVINA LEGI. Va sarut fetelor. Sanda.

 3. Av. Ionescu Viorel said:

  Nu pot sa cred ca sunteti atat de necalculati, incat sa puneti un analfabet sa ameninte!!! Oare cat va trebuie ca sa intelegeti ca acest site nu se va inchide, ca si dupa rezolvarea cazului paginile vor ramane postate, sau ca nu aveti scapare?? Lungiti boala degeaba, scapare nu aveti! Nu vedeti cati avocati suntem impotriva voastra, nu vedeti ca ne-am inmultit si luptam cu totii prin toate instantele? Dati dovada de prostie cu carul!!! Te imbratisez, draga mea Georgeta, lasa-i sa ameninte, asa ne mai amuzam si noi!! PS. Bai, Deliorga, scrie naiba tu un mesaj de amenintare, poate iti iese mai bine, gramatical vorbind, sau oi fi si tu vreun pui de analfabet? Sunt sigur ca nu e nimic de capul tau, esti un nemernic si atat! Iti venim noi de hac!

  • Deoarece lucrez împreună cu Florentina, minunata noastră ingineră, dar şi cu renumitul medic Psihoterapeut, dl Iordan Costel, cel mai bun specialist din ţară, vreau să vă spun că citind mesajul dvs, stimate dle av. Ionescu Viorel, ne-am distrat foarte tare, am ras pe cinste. Aţi făcut trimitere la persoana proc. Cristian Deliorga, şi bine aţi făcut. Să vă spun ceva ce nu ştiţi: Din surse sigure (de la clarvăzătorul nostru, dl Iordan Costel), ştim că Deliorga Cristian Cel Corupt urmăreşte cu mare interes şi emoţie «literară», site-ul nostru. Deci aţi fost pe fază!! Zău că sunteţi bun de clarvăzător! Ne-a plăcut f. mult mesajul dvs. şi vă mulţumesc pentru remarcabila prezenţă pe site-ul nostru. Deasemeni pot să vă reamintesc că avem printre noi şi judecători din Bucureşti şi nu numai. Avem fani, printre care aş nomina-o pe dna Sanda Păun, care deşi sunt veniţi de puţin timp, şi-au făcut simţită prezenţa. Sunt combativi, şi le mulţumim din inimă. E adevărat, numărul avocaţilor e destul de mare, şi în creştere. Dle Deliorga, ce spuneţi, aţi dori să se ştie unde locuieşte la Medgidia, mama dvs? Doar stă pe scară cu Şeful Biroului Criminalistic, dl C. Buhuşi. Dlui a avut în lucru cazul prezentat, crima, şi l-am vizitat la Poliţia Medgidia. Apartamente locuite de poliţişti, oameni de-ai dvs. Ce se mai laudă mama dvs cu fiul ei, care e “deştept, frumos, membru în CSM” etc.. O fi nevăzătoare, nu citeşte presa, nu se uită la televizor? Ziarele sunt pline cu articole în care e criticat Marele Corupt. Aş avea o întrebare: Dle Deliorga, mai comandaţi la Parchet uriaşele tăvi cu plăcinte pentru a fi consumate în timpul audienţei?? Aş vrea şi eu o bucată, dar să nu fie otrăvită. Ce mi-aţi face dacă m-aţi prinde, aşa e? M-aţi mânca de vie…Acum vă invit la audienţă, aici, pe site-ul meu, care a tot crescut. Ce mai face amica dvs, Prim proc. al Parchetului Tribunalului Constanţa, Adina Florea?? Uite cum buturuga mică va răsturna carul mare. Doar v-am avertizat mereu că nu o să mă las nici moartă, şi o să vă dau coşmaruri. Primiţi-le, şi noapte bună! PS. Cine dracu e analfabetul ăsta, vreun nepot ieşit pe bandă de la Facultate? Hai că v-aţi făcut iar de râs, de fapt mereu aţi fost aşa. Ştim tot ce faceţi, ce vorbiţi, ce plănuiţi. Veniţi la noi, cei care ne vreţi răul, dacă vi s-a urât cu viaţa!

 4. Petrache Dorel said:

  Va salutam de aici din Belarus. Ne incantati sufletele prin ceea ce creati si suntem mandrii de dvs. pt lupta pe care o duceti impotriva coruptilor care ne mananca tara noastra draga. Sa nu va lasati, va suntem alaturi, daca vorbeste fiecare despre dvs. cat am vorbit noi se va sti in toata lumea. Suntem mai multi romani pe aici care urmarim site-ul de foarte mult timp, acum va scriem si noi daca tot s-au mai rarit mesajele. Va admiram si va iubim fff mult. Cu dragoste si respect, Dorel si Mihaela Petrache, 45 ani, Plecati in Belarus de 14 ani.

  • 1. Dle Enache Mihai, imi amintesc de dvs cu plăcere şi de începuturile acestui site, când ne-aţi scris. Mă simţeam părăsită de constănţeni, acesta e adevărul. Priviţi cum ne scriu cei din alte oraşe, cum ne susţin! Inginera noastră e minunată, merită tot respectul nostru, ea munceşte pe brânci cu cea mai mare plăcere să vă ofere tot ce e mai frumos pe lume: Adevărul, şi nu numai.
   2. Eiii, ce fericită sunt să ştiu că am ajuns şi la Belarus. Da, aşa surpriză mare! Eram puţin supărată, dar mesajul vostru “m-a repus pe şine”. Mulţumim frumos pentru încurajări, pentru susţinere, pentru publicitate, pentru că sunteţi cu noi, dragi români emigranţi. De ce nu ne scriu şi ceilalţi români, avem nevoie de cât mai multe mesaje de susţinere. Tăria site-ului stă în mesajele dvs, în conţinutul lor. Votaţi în cadrul rubricilor postate, ca să putem schimba ceva în scumpa noastră ţară de care îşi bat joc pe rând, neisprăviţii, ciocoii instauraţi după aşa zisa revoluţie. Ştiu cât de greu vă e departe de ţară, ştiu…Vă sărutăm şi noi cu mare drag, iar succesul meu stă în fiecare dintre voi, aşa să ştiţi. Să auzim numai de bine!

 5. Panait Gheorghe said:

  Va felicit din toata inima si pt creatia minunata, trecuta prin suflet, pt talentul dvs, vocea superba pe care o aveti, dar si pt lupta incrancenata dusa impotriva coruptiei, si pt dreptate. Sunt f bucuros ca v-am descoperit, este extraodinar ceea ce faceti cu acest site. Cu admiratie, Gheorghe 52 ani, din Constanta.

  • Stimate dle Panait Gheorghe, vă mulţumesc frumos pentru aprecieri, şi mi-aş dori să fiţi prezent pe site, ca împreună cu ceilalţi fani să încercăm să facem presiuni pentru ca nimeni, niciodată, să nu îşi mai permită să ne trateze pe noi, cetăţenii, cu dispret. Mă bucur că sunteţi din Constanţa, oraşul meu, şi poate veţi face publicitate acestui site, deoarece constănţeni nu prea avem pe site, sunt cam puţini. Oare cei de la Primăria Constanţa ştiu de mine, de acest site, şi de ceea ce se petrece aici? Tare mi-ar plăcea să ştiu, dar nu am cum. Văd că sunt sprijinită de avocaţi din alte părţi ale ţării şi dinafara ţării. Oare pe când voi fi sprijinită şi de un avocat din Constanţa? Ce spuneţi, vă anunţaţi şi dvs avocatul care apoi să prezinte cauza chiar în faţa instanţelor constănţene? Grea temă v-am dat, nu-i aşa? Vă îmbrăţişez.
   PS. Placheta o veti gàsi la Biblioteca Judet Constanta. Sper sà nu aveti probleme in a o avea spre lecturà, asa cum s-a intamplat cu inginera site, verisoara mea, in anul 2011. A trebuit sà dea ciubuc ca sà o poatà lua in vederea xeroxàrii chiar in incinta Bibliotecii, apoi sà o aducà imediat la sala de unde o luase. Dece oare???? Si acolo e coruptie??

   • Dragii mei, asa cum v-am promis, pe LISTA CU COMITETUL DE ONOARE AL SITE de pe pagina principalà, am adàugat nume noi, fani care au descoperit ulterior site-ul, si au sustinut activitatea trimitand mesaje. Sper cà v-am fàcut o bucurie, si và uràm o searà frumoasà.

 6. Inchide site-ul, oricum nu mai ai fani, sterge tot si inchide, inginero. Undeti sunt fanii??

  • 1. Site-ul nu se va inchide in veci; 2. Fani sunt cu nemiluita, chiar si tu ne faci publicitate fàrà sà iti dai seama de prost ce esti; 3. Dacà spui cà site-ul nu mai are fani, de ce mai tai frunzà la caini scriind degeaba, nu crezi cà esti guvernat de fricà? 4. Unei femei ca inginera noastrà sà i te adresezi adecvat, needucatule! Oare tu esti nepotul dlui proc. Cristian Deliorga, sau a proc. Bajdechi Tànase? Am eu o presimtire…Pe mine de ce nu mà ameninti, ti-e fricà de mine, prostànacule? Nu pierd ocazia sà anunt cà se vor posta f curand cele 6 Reclamatii, Plangeri, depuse autoritàtilor impotriva celor ce s-au prefàcut cà fac anchetà in cazul, crima din satul Tepes-Vodà, Constanta. Dragii mei, am avut parte de prosti ca dl Anonim cu gràmada, sà nu và mirati prea tare, eu m-am obisnuit deja! Và multumesc, si sunt aici, la lucru.

 7. Sanda Paun said:

  Sunt fani destui, nimeni nu a plecat de aici, si nici cazul nu e inchis, suntem care lucram pt acest caz, iar dta esti unul dintre cei care vor raspunde, vei fi descoperit, nu avea grija. Georgeta, mergem inainte si nu ne impiedicam de cioburi, te sarut.

 8. Ionescu Marian said:

  Ce vorbesti, mai, anonimule? Are site-ul fani, de anonimi duceam lipsa. Chiar eram pe aici si am gasit un motiv sa ma amuz, mai prostanacule! Stai linistit tu si nu mai duce grija noastra si a site-ului, mai bine invata putina gramatica. Nimeni nu doarme, mai! Noi lucram si sunt sigur ca intr-o zi o sa te cunosc, dar o sa ne desparta niste grilaje! Hahah, ce m-ai distrat! Georgeta, te imbratisez!

 9. Sanda Paun said:

  Hai ca m-ai distrat, am ras de dimineata! l-ai pus la punct, merita acest lucru, sigur il guverneaza frica. Te sarut, Sanda.

  • Hahahahahahahah, vreti sà và distrati si mai tare? Ce-ar fi sà postez eu o poezie indità scrisà de mine „in onoarea” marelui corupt, fostul Prim Ministru al Romaniai, dl Adrian Nàstase, care se stie unde isi petrece zilele. Tinand cont cà si eu voi scrie o carte (in puscàrie, sau in altà parte), as putea sà las fàrà suflare unul sau mai multi analfabeti, prosti, criminali sau Anonimi, fàrà sà pàtesc ceva ràu. Cà doar scriitori suntem, nu? Am inteles cà noi suntem mai cu mot decat ceilalti, oamenii simpli, care respectà legile! Nu am priceput de ce il elibereazà din inchisoare pe Adisor, doar pentru cà stie sà scrie!!! Nu và miroase ràu? Mie, da! Ori e lege pentru toti, ori nu mai e!
   PS. Pentru cà ar fi scris o carte in inchisoare dar si pentru bunà purtare, urma ca dl Adrian Nàstase sà fie eliberat mai devreme din inchisoare. Asta da, motiv bàtàtor la ochi!!! Deci mai bine furam si eu, ieseam bine-mersi repejor, si nu mai luam calea neagrà a stràinàtàtii. „Ce mai conteazà onoarea”, bani sà fie!

 10. Sanda Paun said:

  Declaratiile…. le asteptam! Interesant….continua sa postezi. Te sarut.

  • 1.Tin sà và multumesc din inimà tuturor pentru felicitàrile atat de frumoase si foarte sensibile primite pe post cu ocazia aniversàrii celor 56 ani. M-am bucurat foarte mult la primirea lor, asa cum fac de obicei cand primesc vreun mesaj- imi tresaltà si imi incantà sufletul.
   2.Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii urez tuturor romancelor multà fericire, sànàtate, prosperitate, sà fie intelese de cei din jurul lor, sà fie iubite, deoarece ele merità mult mai mult decat ceea ce li se oferà de càtre societate- Merità sà fie tratate cu mai mult respect si consideratie- Và trimit in dar de aici, din coltul de lume in care mà aflu, un buchet de ganduri sincere sà và mangaie fruntea: flori parfumate, albe si curate. La multi ani de ziua noastrà, Doamnelor si domnisoarelor!
   3. Dragii mei fani:judecàtori, avocati, medici, psihoterapeuti, ingineri, profesori, educatori, oameni simpli, etc, sà stiti cà mà pregàtesc pentru a putea posta noi dovezi a coruptiei, a nesimtirii ce dominà printre Oamenii Legii, asa cum mai sunt numiti.
   4. Dle Boteanu, fatà de necazurile prin care ati trecut impreunà cu familia dvs, eu si Dl Dr Iordan Costel ne manifestàm intreaga compasiune si profund respect. Veniti oameni buni, si spuneti-và necazul aici, cà poate fiind uniti ne va fi mult mai bine! Vom fi mai puternici.
   5. Uitati cà America e cu noi: Dl Pintican Marinel, constanteanul, ne urmàreste mereu.
   6. Dle av Ionescu Marian din Timisoara, và simtim alàturi de noi, simtim perfect sustinerea infocatà privind cauza expusà, crima. Ne sunteti foarte drag, la fel ceilalti fani. Và iubim pe toti foarte mult, si và multumim cà existati. Dacà ati fi cu totii intr-o salà si eu as intra acolo, nu stiu pe care dintre dvs as imbràtisa mai intai, deoarece và iubesc pe toti la fel de mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: