Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

MOŞ CRĂCIUN VINE LA SITE-UL NOSTRU


Colinde interpretate de poeta si cantautoarea, Georgeta T. Stanciulescu, oferite din toata inima tuturor romanilor, iubitori ai acestui site.

1. Mos Craciun.

 

 2. O, brad frumos!

 

 3. O, ce veste minunata!

4. Trei pastori se intalnira.

PLUGUŞORUL EMIGRANŢILOR  ROMÂNI.
 (Pluguşor cu autor: Georgeta T. Stănciulescu)

          

Primiţi pluguşorul? (sigur că da!)   Suntem iar în sărăcie
In Italia, pentru unii rea,   în europeană glie:
pentru alţii bună,   am scăpat de comunism,
urarea noastră răsună:   şi-am dat de “europenism” –
Hăi, hăi!   Scapi de Dracu’, dai de tat’su –
Zăngăniţi din paste, voi,   Ca să baţi pe loc cu pasu’
că eu nu am zurgălăi! Hăăăiii!  
    Mânaţi măi, mânaţi, mânaţi!
Am venit şi noi la voi,   Că de foame-o să răbdaţi
cum venirăţi voi la noi:   Ne-anunţă mereu cu fală
Noi venirăm să muncim –   c-o să fierbem criză-n oală.
nu ca voi, să cucerim.   Hăi, hăi! Sună măi din zurgălăi!
Viaţa-şi dădu Decebal   Hăăăiii!
s-apere mândru hotar.  
    Că urechile s-or lungi,
Tiberius la Roma se-ntoarse   burta-n spate s-o lipi –
cu mult aur – chiar se-nsurase   Vai, vai, vai, de ce-o mai fi!
cu Andrada, daca ambiţioasă,   Sunaţi măi din ce-oţi găsi!
ce era de-a noastră rasă.   Hăăăiii!
Născând rege, pe Traian,  
vreţi – nu vreţi –   Da-nainte de-a pleca,
veri primari cu noi sunteţi.   ascultaţi urarea mea:
Hăi, hăi!!   Fie lung-a voastră viaţă,
Sunaţi, sunaţi măi flăcăi! Hăăăiii!   Să aveţi citadinanţă
Bine-i c-am venit la voi.   să mancaţi porcul pârlit:
    nu ca al lor, opărit.
Şi în vremile descrise,   S-ai pe masă: tobă, lebăr,
de rasişti nu se-auzise.   şi sarmale – băutură cu măsură!!!
Ăştia s-au clocit apoi   Las-o-ncolo de verdură!   (verdeaţă în It.)
să ne urască pe noi.   Dac-ai mâncat caltaboşi,
Ura lor fiind prostească,   soarbe-un polonic de borş!
îi invit să ne iubească!   Să n-ai parte de cretini
Chiorăiţi-le maţe, voi,   …nici să tai frunză la câini.
că eu nu am zurgălăi!   Sună măi din clopoţei,
Hăi, hăi!   pentru românaşii mei:
Daţi din bice, măi flăcăi! Hăăăiii!!   Hăăăiii!!
   
În străinătate, ştiţi şi voi,   Dac-ai avut gând curat                   
Nu-s urări ca pe la noi.   Când de-acasă ai plecat
Nu-s nici: pluguşor, colinde,   şi frică de Dumnezeu:
Nici sorcove, nici merinde.   Raiu-ntreg, fie al tău!
Bradul gătit, strălucind,   Domnul te va răsplăti –
e mai trist fără colind.   Ai răbdare, nu grăbi!
Hăi, hăi!Dă-i cu zăpadă sintetică, măi!  
Sunaţi dulce, măi flăcăi,   Vei simţi că-n casa ta
pentru românaşii mei! Hăăăiii!!   Isus Hritos va intra.
Ia mai sunaţi, măi flăcăi!   Tu să îl primeşti smerit,
    cu sufletul miruit.
Le urez şi la duşmani  
S-aibă dragoste şi bani –   Şi pentru colind, v-aş cere,
Sufletul ca flori de tei,   Nu vreau nuci, însă nici mere
Însă bani….Toţi banii mei –   Daţi-mi bani, dar cu plăcere!
Hăi, hăi! Sună măi din clopoţei!   Vă urăm sărbători fericite,
Hăăăiii!!   La anu’ şi la mulţi ani,
    Şi-o mare pungă cu bani!! (sau cu măsline).

Scris la 24 decembrie 2008, Italia.

     COLIND PENTRU PROCURORII CORUPŢI

(Poezie inspirată din articolul jurnalistei Laura Plăcintă, apropo la tăvile uriaşe cu plăcinte comandate de domnul Prim. Procuror Cristian Deliorga de la Parchetul Tribunalului Constanţa, şi purtate pe braţe de două tinere lucrătoare de la producător – direct la consumator – la Parchet – în fiecare dimineată, în timp ce noi, protestatarii, aşteptam în frig în timpul orelor de audienţă. Astfel, democraţia românească triumfa în originalitate după exact 13 ani de la moartea unui dictator care a fost ucis, conform opiniei mele, de pomană.)

 

Aho, aho, de Anul Nou!
Iaca vin cu un cadou:                                     
   Am venit la Uşa-aceasta
   Fiindcă m-a lovit năpasta.
   Aici casa mi-am mutat
   Dar dreptatea… n-am aflat.
   Protestez din nou, pe ger,
   Demisia să v-o cer.
   N-am venit să-mi daţi plăcinte!
   Deliorga…! Stai cuminte!
   Vreau atât doar: – SĂ PLECAŢI –
   Cazanul să îl pavaţi
   Înşiraţi frumos, SPRE IAD,
   Unde numai Dracii ard.
   Aho, aho, de Anul Nou,
   Crăpa-v-ar pielea de bou!!
   Cu toţii v-aţi îngrăşat
   Precum porcii de Ignat.
   Veniţi să vă luaţi cadoul
   Să vă-nţep eu cu stiloul.
   Aho, aho, de Anul Nou!
   N-ai curaj? Ieşi din birou!!
 
 
20 decembrie, 2002.

 

Reclame

Comments on: "MOŞ CRĂCIUN VINE LA SITE-UL NOSTRU" (38)

  1. Av. Marinescu Nicusor said:

    Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!! Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!!! Pentru domnii procurori multa minte si sa le dea D-zeu gandul cel bun sa faca dreptate, altfel o vom face noi. Cu mult drag, Nicusor.

    • Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiriul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Echipa site-ului doreşte tuturor acelora ce poarta numele Sfântului Vasile, o zi cât mai frumoasă! La mulţi ani!

  2. Maria Moinescu said:

    Dacă aş putea aş aduna lumina din toţi brazii, aş pune un strop din albul fulgilor de nea, aş mai lua steluţe argintii şi toate strânse într-un glob roşu vi le-aş trimite ca să ştiţi cât de mult şi curat vă iubesc! La multi ani, dragele mele! 2012 sa va aduca doar fericire si impliniri! Maria

  3. Cornelia Dobre said:

    În noul an să aveţi un drum al vostru, propriu, pe care să mergeţi cu paşi liniştiţi, dar nu scârţâiţi, cu fruntea ridicată, cu umerii drepţi, să nu vă lăsaţi ispitite de cărări ce vă rătăcesc, iar faptele săvârşite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate să vă dea măcar o crenguţă pentru încununarea vieţii voastre! La mulţi ani, dragele noastre! Cornelia.

    • Dragii mei, sa stiti ca m-am bucurat sà vàd cà ati trimis mesaje atat de frumoase. Am primit in total 18 mesaje de felicitare, si am chicotit de bucurie. E minunat ce se intamplà aici, asa ceva nici cà mi-as fi putut imagina, và spun cu mana pe inimà. Multumim tuturor fanilor postului nostru deoarece ne insotesc mereu, pas cu pas. Romanilor din continentul American le transmit un nou an fericit si plin de realizàri, sà reuseascà sà isi mai domoleascà dorul de tarà prin intermediul postului nostru, si sà fim mereu impreunà pentru totdeauna. Sunt atat de fericità, incat nici nu mai stiu ce sà và mai scriu….Stiu doar cà ne-ati umplut vietile cu aurul inimilor dvoastrà, iar zilele cu parfumul sufletelor dvoastrà. Và dorim un AN NOU FERICIT! LA MULTI ANI, SI SA STITI CA VA IUBIM ENORM PE TOTI. CU DRAGOSTE, GEORGETA.

      • Dragii nostri, và anuntàm cà azinoapte intre 31 decembrie, 2011, si 01 ianuarie 2012, s-a incercat din nou spargerea Site-ului Poporului, din cele douà orase: Constanta si Bucuresti. Tentativele au fost repetate, si au apelat la ajutorul unui clarvàzàtor, pentru a descoperi parola de intrare. Nu au reusit nimic, iar inginera site, grozavà ca intotdeauna, a fost prezentà la datorie. Am vrut sà và informàm cat mai urgent posibil, cu ce se ocupà cei in drept sà rezolve problema expusà pe site, crima. Và invit sà trimiteti multe emailuri la adresa Ministerului Justitiei, chiar Procurorului General al Romaniei, Presedintelui Tàrii, ca sà ia màsurile necesare, si sà termine odatà cu astfel de actiuni mafiote. Ne pare ràu cà a trebuit sà và dàm o astfel de veste chiar acum. Rusine sà le fie! Echipa site và multumeste pentru fidelitate.

      • Invit organismele internationale sà se autosesizeze referitor la repetatele tentative de spargere a Site-ului Poporului de càtre magistratii romani corupti din Bucuresti si Constanta, si sà ne ajute cu toate fortele in a obliga Romania sà se comporte ca o tarà democratà, dacà are aceastà pretentie. Cer ca Romania sà fie exclusà din randul tàrilor europene, atata timp cat nu asigurà cetàtenilor sài sigurantà si respectarea legilor tàrii. Suntem in pericol de moarte, iar Presedintele Romaniei se preface cà nu vede si nu aude, desi i-am trimis memorii si emailuri. Nici ceilalti politicieni nu au intreprins nimic in rezolvarea cazului. Rog si pe domnii avocati si judecàtori onesti din tarà, sà sustinà mai in fortà cauza mea, crima, care e o cauzà dreaptà. Multumesc frumos, Georgeta T. Stanciulescu.

  4. Ionescu Marian said:

    Nu pot sa cred ca se ocupa cu astfel de prostii si nici macar in noaptea dintre ani nu ne-a lasat in pace!!! RUSINE SA VA FIE! VA VEDE O TARA INTREAGA! Vom prezenta si noi asta in instante. Multumim inginerei, care renunta la orice pentru a fi aici, in situatiile grele. Draga mea Georgeta, ai facut bine ca ne-ai informat imediat, iti promit ca vom sustine cauza pana vom invinge! Sa fim bucurosi in 2012 si sa ignoram prostia. Marian.

  5. Av. Marcu Mihaela said:

    Sa va fie rusine, v-au deranjat mesajele?! Veti regreta timpul acesta pierdut, in care ati fi putut face lucruri mult mai importante decat sa va tineti de spargeri. Inca nu v-ati dat seama ca nu veti putea sparge si inchide acest site in veci? Iar despre voturi, trebuie sa fii tampit sa te chiunui sa votezi, stiind ca in cateva minute voturile se pot sterge!! Chiar nu va inteleg domnilor! Treziti-va, timpul de asteptare s-a cam scurs. Voi solidariza in continuare cu acest caz si voi lupta pana se va face dreptate. Georgeta, te iubim, stai linistita ca ai oameni puternici, unul si unul in spatele tau. Te saruta Mihaela.
    PS Multumim si Florentinei pentru tot!

    • Da, draga mea av. Mihaela, da, dragii mei, sunt tampiti cu totii, au crezut cà eu imi fac anchetà personalà degeaba. Sunt convinsà cà dacà stiau cu cine se incurcà, adicà cu mine, apoi cu voi toti, nu ar mai fi indràznit sà musamalizeze totul. Acum incearcà sà facà precum pisica dupà ce a mancat prea mult de Anul Nou…Eu i-am avertizat cu cine au de-a face, si nu m-au cerzut, si e problema lor acum, sà le placà nemernicilor. Roata era deja inventatà, dragi magistrati, pàcat cà nu ati luat-o in considerare. Roata morii se-nvarteste, tac, tac, tac/ In favoarea noastrà creste, tac, tac, tac!/Si sà nu mai imi insultati inginera, domnilor! O insultati cà e inteligentà, si cà voi nu reusiti sà spargeti site-ul?? Atunci, eu cum sà il numesc pe clarvàzàtorul vostru pe care nu stim de unde l-ati gàsit, sau pe „specialistii” vostri?? Mà abtin…Vai de capul vostru, và comportati ca niste derbedei de mana a 7 a. Ia cititi urarea mea: La multi ani haità de caini/ Ce vreti càtuse la maini/ Noi avem clarvàzàtor/ Ce-are nume Sfant: ORDAN, SI LUCREAZà CU MULT SPOR/. Mie imi convine cà voi, o armatà de magistrati, cei de pe lista neagrà, và opintiti sà imi dati mie mingia la plasà. Và mai astept si altà datà! Poftiti! Multumesc frumos, si sà và vàd acolo unde v-am urat eu in colindul meu pe care vi l-am dedicat: IN IAD, LA DRACU! Georgeta, poeta voastrà.

      • Am verificat, si verificàm mereu sondajele care sunt ff importante, deoarece cu sondajele ii vom zdrobi, cu opinia publicà, si constat cà si astàzi valorile lor au crescut ff mult, ceea ce m-a bucurat f mult. Scumpii mei, nici astàzi nu và odihniti?? Imi face mare plàcere sà và multumesc frumos pentru asta. Reamintesc faptul cà avem de partea noastrà CEL MAI BUN CLARVAZATOR DIN ROMANIA, pe dl IORDAN COSTEL. Puteti sà il contactati cu toatà increderea in vederea rezolvàrii unor probleme. Và va spune si de cate ori ati bàut apà, din care pahar, dar si ce pericol và paste. Adresa de email e aceasta: iordan_costel55@yahoo.com Và asigur cà asa e, ramamand doar ca fiecare sà se convingà, dar và rog sà il respectati, chiar dacà nu ati crede in asa ceva, in simturi paranormale. Cine nu crede, nu stie de pierde. Ii fac publicitate pe postul nostru, deoarece dumnealui vegheazà nonstop asupra noastrà cu mare dragoste zi si noapte, si astfel am devenit “FRATI”. Multumesc frumos, si sà nu làsàm magistratii sà isi facà de cap! Poate li s-a fàcut dor de o nouà poezie cu care sà ii biciuiesc…

      • Dragii noştri, vom posta in curand la pagina: ”ULTIMELE NOUTĂŢI PE SITE” mai multe date de contact ale instituţiilor Statului Român, în măsură să rezolve cazul expus pe acest site privind crima de la Ţepeş Vodă, Comuna Siliştea, judeţul Constanţa, din data de 20.08.2000, privind tatăl meu, Tiberiu Stănciulescu de 69 ani. Vă rog frumos să sunaţi cu toţii la aceste instituţii ca să îi forţăm să îşi facă datoria deoarece sunt plătiţi din bani publici. Aşa poate vor fi mai ocupaţi, şi nu vor mai avea timp de tentative de spargere a site-ului nostru. Aici s-au expus doar adevăruri, şi nimic mai mult. Vă dorim o seară plăcută, şi vă mulţumim frumos dacă veţi suna cât mai mulţi la aceste adrese.

  6. Onescu Constantin said:

    Vom suna cu siguranta. Ii vom lua la rand pe toti. Imi voi pune toti prietenii sa sune pana li s-or inrosi telefoanele. Bine spuneti, poate asa nu mai au timp de prostii. Tot inainte!! Suntem cu dvs. Constantin

  7. Ifrim Catalin said:

    Vom suna la aceste numere negresit! Cu stima, Catalin.

    • Bravo, bàieti, bravo dragii mei luptàtori, ati inteles ideea. Asta era, si cred cà e una ff bunà. Sà ii blocàm si noi pe ei, sà vadà cum e cand te deranjeazà cineva. Sunati, và rog, panà li s-or inrosi telefoanele, si asa le ràmane douà variante: 1. Ori rezolvà cazul ca la carte si se vor pune càtuse la sfarsit celor ce merità, 2. Ori se vor apuca cu mainile de cap, dacà au asa ceva, si vor pleca cat mai repede din institutiile respective, din motive de disperare. Vor avea fricà sà ridice telefonul din furcà, si asta poate le va da de gandit mult mai bine cu cine au de-a face. Noi douà impreunà cu dvs ii vom ridica din scaune, cu sigurantà. Ascultati-mà pe mine, cà stiu ce spun, si nu vorbesc eu prostii. Sà ii scoatem in stradà sà ii vadà toatà lumea. Mai avem si alte surprize la fel de neplàcute pentru ei toti, chiar si din exterior, CEDO, Parlamentul European, etc. Và multumesc si tot inainte, vom invinge! Georgeta

  8. Budasca Petru said:

    Mult belşug în casă, pâinea mai gustoasă, datorii puţine in anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, bucurie, gând curat. La multi ani! Un 2015 minunat sa aveti! Petru

  9. Sanda Paun said:

    A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum piperat cu bucurii sau tristeţe, reuşite sau dezamăgiri. Însă fie ca anul care pleacă să ne fi întărit şi dat putere, ca în anul care vine să trecem cu uşurinţă de momentele neplăcute, să gândim doar pozitiv, să avem dorinţa de a munci şi ajunge unde ne-am propus, şi de a ne iubi persoanele dragi cu mai multă pasiune decât am făcut-o până acum! Un an nou fericit! Sanda

  10. Maria Cojocaru said:

    Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un an nou excepţional va doresc. La multi ani!

  11. Luciu Florin said:

    Anul care vine să va ajute să descoperiti minunea unei vieţi împlinite… LA MULŢI ANI!

  12. Maria Moinescu said:

    Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casă şi în sufletul tău! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2015! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La multi ani, scumpele mele!

  13. Ifrim Catalin said:

    Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ati visat. La multi ani!

  14. Ionescu Marian said:

    Va doresc ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case fericire si belsug. La multi ani!

  15. Pana Cornel said:

    La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc! La multi ani!

  16. Bodeanu Emil said:

    Va doresc că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2014, va trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi va urez un AN NOU FERICIT!” La multi ani!

  17. Pintican Marinel said:

    Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să va rezerve cele mai mai înalte realizări. Va imbratisam cu drag. La multi ani!

  18. Murariu Maria said:

    Ultimele zile ale anului 2014 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2015 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri in noul an! La mulţi ani!”

  19. Teodorescu Paula said:

    Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele voastre, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

  20. Nichita Ana said:

    Când Dumnezeu te are drag / Şi te ia în paza milei sfinte / Ca arme de a lupta înainte / Nu-ţi dă nici bâtă nici toiag / Îti dă pricepere şi minte. La Multi Ani! Va imbratisam cu dragoste.

  21. Craciun Georgeta-Washington said:

    Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. La multi ani!

  22. Aurel Ionescu said:

    Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani !

  23. Onescu Constantin said:

    Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi nu în ultimul rând sănătate multa. La multi ani, dragele noastre!

  24. Panzaru Cornel said:

    Pentru tradiţie şi frumos, pentru tinereţe şi prietenie, pentru tot ceea ce atingem cu farmecul visului, gândului, speranţelor, aşteptărilor, pentru voi un călduros LA MULŢI ANI!

  25. Orzan Radu said:

    Frumoasa pagina, desi nu deschid pt prima oara, tot frumos mi se pare. Frumos lucrat acest site, f bine lucrat, felicitari! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in 2015, sanatate si prosperitate. La multi ani!

    • Ràspund in ordine si cu plàcere deosebità mesajelor primite :
      1. In primul rand tin sà iti multumesc draga mea, dr. Codreanu Marilena, cà nu m-ai làsat singurà de Cràciun, desi nici chiar singurà nu am fost. Và màrturisisem candva pe post, cà in zilele in care sàrbàtorim cele mai impotante evenimente crestine, si in ziua Anului Nou, mà simt ceva mai tristà. Cine este emigrant cunoaste foarte bine acest sentiment, deoarece in lume sunt alte obiceiuri, si minunatele noastre traditii sunt de neinlocuit.
      2. Pe prima paginà, inainte de fotografiile privind cauza pentru care stiti cà incà mai lupt, (sperand la rezolvarea acestuia care stiu sigur cà va veni intr-o zi), am postat si doresc sà mai postàm cateva articole de ziar, si imediat dupà sàrbàtori voi face si comentarii pe marginea unor articole de ziar pe care le detin.
      3. Dle prof. Budascu Petru, recunosc faptul cà m-am intrebat ce mai faceti dvs, si sà stiti cà nu uit cum m-ati apàrat, aici, pe site, atunci cand a fost nevoie.
      4. Dna Sanda, và multumesc pentru uràri, si sper ca Dumnezeu sà và audà si sà ne ajute sà realizàm ce stiti cu totii cà mà fràmantà si doare cel mai mult: cazul tatei.
      5. Dna dr. Maria Cojocaru, multumesc frumos pentru uràri, si sà stiti cà uneori recitesc corespondentele noastre cu plàcere si amuzament.
      6. Dle Luciu Florin, sunteti unicul politist pe care il avem, si và multumim pentru fidelitate. Mi-ar plàcea sà và pot cunoaste intr-o zi. Nu ne gàsiti dvs si un preot, cà nu avem incà? O binecuvantare ne-ar prinde bine.
      7. Dna educatoare, Maria Moinescu, stiu cà sunteti mereu cu noi, si cà aveti un suflet de aur, dar si cà sunteti o femeie foarte frumoasà. Và multumim pentru uràri.
      Deh, clarvàzàtorul poartà “vina”
      8. Dle Ifrim Càtàlin, aveti dreptate, anul acesta voi avea un revelion cum am visat, adicà acasà, la Hotelul „Plàpumioara”. Decat sà aud polka si iar polka sau dansuri de grup, din sudul Americii, mai bine am decis sà stàm acasà. De o geampara nici vorbà pe aici!!
      9. Dle avocat, Ionescu Marian, din Timisoara, zàu cà mi-era dor si de dvs. Stiu cà si pe dv và voi cunoaste candva personal, si astept cu plàcere acel moment. Sà và aducà Noul An, 2015, numai fericire si sànàtate, cu implinirea tuturor aspiratiilor dvs .
      10. Dle dr Panà Cornel, da, as avea nevoie de cate un strop din fiecare dar, si urarea dvs mi-a inseninat sufletul, si mà bucur cà ne sunteti aproape. Và doresc pentru anul 2015 multà sànàtate si multe impliniri, alàturi de cei dragi.
      11. Dle Bodeanu Emil din Cluj, sà stiti cà incà de la inceput am perceput sensibilitatea sufletului dvs, omenia ce và caracterizeazà, si declar cà sunt norocoasà sà avem printre noi un om deosebit ca dvs. Và dorim succes in Anul Nou care va veni, si sper sà petreceti cu bine sàrbàtorile.
      12. Cand citesc mesajele dlui Pintican Marinel, emigrant de multi ani in America, recunosc faptul cà mà cuprinde un sentiment aparte. Fost marinar, originar din Constanta, a locuit langà cartierul meu, si uite asa iar imi dau lacrimile. Dle Marinel, ati stiut sà expuneti foarte bine sentimentele unui instràinat, aveti talent. V-as sfàtui sà và puneti sentimentele si gandurile pe hartie, sà poatà citi si altii ce aveti in suflet. Ce e scris, scris ràmane. Và imbràtisez cu mare drag pe dvs si pe toti romanii de acolo. Và urez tot binele din lume, sàrbàtori fericite, si un càlduros „La multi ani!”
      13. Dnà prof. Murariu Maria, sunt onoratà sà pot primi si urarea dvs, si và asigur cà và iubim din toatà inima, và multumim pentru cà ne sunteti aproape mereu. Sà aveti parte de un An Nou cat mai fericit!
      14. Dnà Teodorescu Paula, và multumim pentru stelute si ingerii trimisi de dvs, pentru poteca linà pe care ne-o doriti in cale, si sunt sigurà cà Dzeu và va asculta rugàmintile si uràrile venite din inimà. Noi và uràm la fel, ca sà aveti parte numai de bine si sà fiti sànàtosi cu totii, atat cei din familia dvs, cat si pacientii dvs, pe care sunt convinsà cà ii iubiti si tratati foarte bine, cu iubire. La multi ani!
      15. Dna Profesor Lb romana, Nichita Ana, và multumesc pentru mesaj, si se pare cà iubirea m-a imbràtisat deja, odatà cu primirea mesajului dvs atat de sensibil, si cum sà nu fie asa, cand avem printre noi oameni de cea mai bunà calitate, oameni adevàrati, asa, ca si dvs. Và doresc un Nou An cat mai fericit dvs, si celor pe care ii iubiti!
      16. Dna Cràciun Georgeta din Washington, mà repet màrturisindu-và cà sufletul mi-e plin de atata iubire si dragoste fràteascà, ca de la roman la roman, atunci cand mà gandesc la domnia voastrà, si la cei de dinafara granitelor tàrii in general… Ràman aproape mutà, si stiu cà dacà ne-am putea imbràtisa vreodatà, cuvintele ar fi de prisos. Florentina are meritul de a và fi adus aici, la noi, pe site, si vrem sà ràmaneti mereu in sufletele noastre. La multi ani, draga noastrà, Dzeu sà fie cu voi si anul acesta! La multi ani, America, si sà ai grijà mare de fratii nostri, romanasii nostrii dragi, de oriunde ar fi ei.
      17. Dle Aurel Ionescu, stiu cà suneti nou pe la noi, dar làsati cà và invechim noi! Glumeam, dar vorbesc si serios. Haha! Cine vine la noi aici va ràmane, pentru cà aici se pare cà e destul de bine, nu? Deci fiti binevenit in càsuta noastrà spiritualà, si LA MULTI ANI CU SANATATE, CA-I MAI BUNA DECAT TOATE! Sà aveti un Nou An excelent!
      18. Dle ing. Onescu Constantin, poate cà nu và vine sà credeti, dar chiar voiam sà scriu un mesaj sà và intreb ce mai faceti. Pài, ne declarasem fràtie de suferintà, nu-i asa? Cu ocazia Noului An và rog sà primiti cele mai cordiale uràri de bunàstare si fericire, si và doresc un an plin de sànàtate si impliniri pe màsura sufletului dvs nobil. Cu alte cuvinte, frate, sà fii fericit si iubit, si asta iti ureazà surioara, Georgeta care nu te-a uitat, cum poate ai crede.
      19. Dle prof Panzaru Cornel, si dvs và multumim frumos pentru uràrile pe care ati avut plàcerea sà ni le adresati pe site. Và uràm si noi sà aveti parte in Noul An de multà sànàtate si iubire, impliniri la tot pasul, si sà fiti mereu alàturi de noi, asa cum ati fost panà acum. V- am aperceput ca pe un om bland, cu inimà mare si foarte sensibilà.
      20. Dle Orzan Radu, fiti binevenit in casa noastrà, si sà stiti cà apreciez „curajul” dvs de a iesi din anonimat. Ati vàzut cà pe aici misunà Anonimii, sunt destui…Haideti sà nu mai stati pe la ferestre, si poftiti, và rog, e loc pentru toti aici! Dle ardelean, de pe ce meleaguri sunteti?
      Hei, mai glumesc si eu, ce sà fac? Multumim frumos pentru uràri si aprecieri. Ne bucuràm cà và place site-ul, deoarece pentru dvs am lucrat, sà fiti un pic mai fericiti, sà mai iesiti din grijile de zi cu zi. Dacà am reusit, cu atat mai bine. Và urez ca Noul An, 2015, sà và aducà in viatà fericire, impliniri, si multà sànàtate, alàturi de cei dragi. Cu dragoste, Echipa site, Georgeta si Florentina.

      • Dragii mei, cei ce purtati stràvechiul, romanescul nume, Vasile, Vasilica, si derivate ale acestui nume, và uràm din toatà inima un càlduros La multi ani, si sà tràiti cu numele! In aceasta zi minunatà và doresc sà và traiti viata asa incat sà nu và parà ràu de niciun pas fàcut, de niciun zambet dàruit, si sà aveti puterea sà treceti mereu victoriosi peste toate necazurile vietii. Inchinàm cu toatà dragostea un pahar pentru sànàtatea dvs.

  26. LUCIU Florin said:

    Nu cred ca sunt singurul politist pe aici, dar stau ascunsi, nu au curajul sa iasa in fata! Va sarut si va sustin. La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor pt maine!

    • Bànuiam cà sunt politisti care intrà pe site, dar nu isi expun punctul de vedere. M-ar interesa sà stiu dacà dlor sunt convinsi de rezolvarea acestui caz, si dacà au mai intalnit, sau auzit, o situatie cat de cat similarà, excluzand personajul, Vittoria Lipan, din „Baltagul”. Dlor politisti, puteti sà imi scrieti mesaje cu mentiunea cà nu doriti ca acestea sà aparà pe site, si eu nu voi posta. Dacà doriti ca sà fie postatà numai o parte din mesaj, puteti face mentiunea respectivà, si noi ne vom conforma. Depinde de catà incredere aveti in noi. Pentru mine, personal, mesajele dvs, sunt o alinare, si ff importante. Haideti, scrieti ce credeti despre cazul expus, sau poezii, cantece, aveti subiecte destule, nu vàd de ce sà và fie teamà! Libertatea de gandire, slavà Domnului, s-a castigat tot cu luptà. Sà speràm la mai bine in acest an. Và imbràtisez cu drag.
      PS. Da, cum bine stiti, de aspectul Site se ocupà inginera noastrà. Acum are experientà, nu mai e nevoie sà mà consulte pe mine in toate, ne-am invàtat una cu cealaltà. Ii multumesc Florentinei si pe aceastà cale. Và iubim f mult, si referitor la varsta Site-ului stiu cà acesta va trài o vesnicie.

  27. Tată Iubitor, ajută-ne ca de Crăciun să ne reamintim de Naşterea Lui Iisus, si să spunem şi altora cu ajutorul colindelor; Să vorbim despre bucuria păstorilor, despre închinarea celor 3 înţelepţi; Să închidem uşa sentimentelor de ură şi să o deschidem pe cea a iubirii.
    Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Mosul o sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. Frumusetea iernii cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, sa va aduca: implinire, iubire si liniste sufleteasca. Crăciun fericit, dragii nostri! Echipa Site va iubeste foarte mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: