Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

PAGINA CU SONDAJE


Vă rugăm să vă expuneţi părerea privind moartea lui Tiberiu Stănciulescu, votând  mai jos:

 

5. Consideraţi că guvernul ar trebui să organizeze urgent un referendum  prin care magistraţii să fie obligaţi să suporte daunele provocate din vina lor în procese, şi nu din bani publici? Exemplu, ca în cazul medicilor care suportă daunele în caz de malpraxis (Malpraxis înseamnă tratament incorect sau neglijent aplicat de un medic unui pacient, care îi produce acestuia prejudicii de orice natură).

7. Curtea Europeană a respins cererea privind crima, in dosarul 3397/P/2003, motivând că: “…nu a relevat nici o aparenţă de violare a drepturilor şi libertăţilor garantate de Convenţie sau de Protocoalele sale adiţionale”. Georgeta a pus la dispoziţia Curţii absolut toate documentele solicitate pe care le deţinea, (întârzierea necomunicării documentelor neputându-i fi imputată. Vezi comunicarea integrală din data 01 iulie 2008 a C.E.D.O., expusă pe site).

8. Consideraţi că în România zilelor noastre, siguranţa dvs. e grav afectată datorită DICTATURII DIN JUSTIŢIE?

9. Sunteţi de părere că cererile privind judecarea unor dosare aflate pe rolul instanţelor europene, SUNT AFECTATE DE CORUPŢIE? (de exemplu: C.E.D.O. Strasbourg, Parlamentul European, Franţa, etc).

10. Consideraţi că Statul român ar trebui să consulte opinia publică înainte de a concepe legi ce privesc Justiţia? (Scopul e acela al combaterii corupţiei cât mai urgent posibil).

11. Consideraţi că Guvernul ar trebui să îşi depună demisia în următoarele 24 ore, ţinând cont că ignoră total comunicarea cu proprii cetăţeni care l-au ales?

12. Consideraţi că mama căreia i-a fost încredinţat copilul minor de către o instanţă (în procesul de divorţ), poate cere ca acesta să NU preia numele tatălui, ci numele de ei de fată? Pentru susţinerea teoriei mele am în vedere următoarele considerente: 1. Tatăl minorului a fost violatorul mamei care era virgină în acel moment (deci tatăl minorului i-a făcut un mare rău mamei sale). 2. Ulterior, pentru a dispărea un posibil denunţ, violatorul împreună cu rude, complici, au apelat la o vrăjitoare cu scopul de a încheia cu forţa căsătoria cu victima sa, urmată de conceperea şi naşterea copilului, acestea fiind induse de aceeaşi vrăjitoare. 3. După divorţ, tatăl copilului nu a plătit pensia alimentară stabilită de instanţă un timp îndelungat, 6 luni, şi nu şi-a rezervat dreptul legal de a-şi vizita copilul, apoi nu l-a căutat niciodată la domiciliul mamei. Probele ce pot fi luate în considerare ar fi acestea: a) Fotografii din timpul căsătoriei civile şi religioase; b) Martori la căsătoria celor doi; c) Dovezi scrise privind recunoaşterea faptelor violatorului şi a complicilor săi; d) Documente medicale, informaţii obţinute de la cabinetele de psihoterapie la care a apelat victima, evaluarea traumelor, şi acordarea de despăgubiri morale şi materiale.

13. Consideraţi că la încheierea căsătoriei civile, femeia româncă ar trebui să îşi păstreze numele din certificatul de naştere? Conform legilor româneşti, atunci când o femeie se căsătoreşte civil, preia automat numele de familie al soţului, iar în caz de divorţ, aceasta trebuie să revină la numele avut anterior, conform certificatului de naştere. Motivele ca femeia ce se căsătoreşte civil SĂ NU îşi schimbe numele după căsătorie, sunt acestea: 1. Căsătoria ar trebui să fie doar un contract între două persoane, actul putând deveni nul în urma unei decizii judecătoreşti definitive privind divorţul; 2. În urma căsătoriei, femeia nu devine proprietatea soţului; 3. Din cauza schimbării numelui, cunoştinţele femeii căsătorite nu o mai pot contacta în niciun mod, pentru a comunica cu aceasta: (prin facebook, cartea de telefon, etc); 4. Timpul pierdut la ghişee, stressul provocat de birocraţia funcţionarilor, plus învoirile de la serviciu; 5. Cheltuielile privind schimbarea numelui sunt suportate tot de femeie.

14. Consideraţi că în ţara noastră ar trebui înfiinţată o Organizaţie Nonguvernamentală formată din oameni valoroşi din punct de vedere moral, profesionişti, care să aibă dreptul de a apăra cetăţeanul în faţa instanţelor de eventualele abuzuri ale: Poliţiei, Procuraturii, judecătorilor, etc? Scopul ar fi acela de a “găsi nod în papură” autorităţilor implicate într-un proces penal sau civil, de a demasca abuzurile la care e supus cetăţeanul de către acestea. Membrii Organizaţiei, ar trebui să fie plătiţi precum agenţii de stradă de la Poliţia Rutieră, funcţie de implicarea lor în descoperirea abuzurilor

.

15. Ţinând cont că biserica ar trebui să se ocupe în special de sufletul enoriaşilor săi, alinându-le suferinţele, consideraţi că e normal să se oficieze slujbe în biserică şi pentru cei ce se sinucid? Medicina umană prevede tratarea: 1) atât a bolilor corpului, cât şi 2) pe cele ale sufletului, respectiv a bolilor psihice. E cunoscut faptul că bolile psihice sunt cel mai greu de suportat de pacient, şi foarte greu de tratat de către medicii psihoterapeuţi, psihologi şi psihiatri. Diferenţa dintre cele două categorii de pacienţi care mor fie din cauza bolilor corpului, fie din cauza bolilor sufletului, deci cu boli psihice, e următoarea: dacă bolnavii din prima categorie, care mor, au parte de o slujbă de înmormântare oficiată de preoţi în biserică conform religiei lor (creştin-ortodoxe), cei din a doua categorie (cei care se sinucid) nu au parte de aşa ceva, ceea ce e total greşit. Şi unii şi alţii sunt pacienţi care au murit în urma unor suferinţe, iar discriminarea e mai mult decât evidentă.

16. Consideraţi că înainte de începerea dezbaterilor privind fiecare cauză în parte, toţi  judecătorii ce compun o instanţă ar trebui să se prezinte fiecare la microfon, şi să poarte la piept un ecuson în care să fie înscris vizibil numele şi prenumele lor? Motivele ar fi următoarele: 1.Combaterea corupţiei; 2. Transparenţa privind numele judecătorilor, care sunt persoane publice; 3. Cetăţeanul ar trebui să poată cunoaşte clar numele judecătorului/lor, folosindu-i la identificare în cazul în care ar fi nemulţumit de activitatea lor, şi ar dori să îl/îi recuze. Legea prevede ca reclamantul să precizeze numele fiecărui judecător recuzat în parte, şi abuzurile săvârşite.

17. Consideraţi că toate interogatoriile persoanelor audiate în cadrul şedinţelor instanţelor judecătoreşti, cât şi cele efectuate în închisorile din fiecare oraş, ar trebui să fie înregistrate audio? Motive: 1) Înregistrările pot constitui dovada celor discutate în cadrul audierilor, putând fi folosite la recuzarea instanţelor corupte; Aceste CD-uri vor trebui puse la dispoziţia persoanelor care sunt parte într-un proces, la solicitarea lor, sau a avocatului lor. 2) Nivelul corupţiei în Justiţie ar scădea simţitor, magistraţii conştientizând că astfel vor putea fi demascaţi pe baza unor probe concrete, veridice. 3) În ţări din Uniunea Europeană cu o democraţie avansată precum Italia, etc, atât interogatoriile cât şi traducerile sunt înregistrate obligatoriu.


Reclame

Comments on: "PAGINA CU SONDAJE" (24)

 1. …Si uite asa am uitat noi de Eminescu…Escu dela Bàsescu a venit cu nori grei de sus, si Luceafàrul nu s-a mai putut obseva atat de bine pe cer ca altàdatà. Mare pàcat!

  • Dragii mei, în ultimile zile, (între 19 şi 21 ianuarie) am înregistrat creşteri foarte mari la toate sondajele. Cele mai multe voturi s-au înregistrat la ultimul sondaj postat, acela privind căderea Guvernului, de la nr 11. cu 752 voturi pentru. Deci 376 vt pe zi, ceea ce e foarte bine. Vă multumim!De regulă creşterile se încadrau în medie în jurul valorilor 80-100 voturi pe zi. Redau mai jos valorile sondajelor:
   Sondajul Nr 1. – 300 vt; Nr 2. – 277 vt; Nr 3. – 381 vt; Nr 4. 261 vt; Nr 5. -397 vt; Nr 6. – 461 vt; Nr 7. -510; Nr 8. – 593; Nr 9. – 490; Nr 10. – 515; şi ultimul sondaj postat cu Nr 11. – 752 (Căderea Guvernului actual). Astăzi valorile erau din nou în creştere rapidă însă pe seară, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, ştiu că nu s-a putut vota din lipsă de semnal, dar chiar şi aşa, valorile sunt tot ridicate. Sunt informată că au protestat şi simpatizanţi ai postului nostru în număr destul de mare, înălţând pancarte pe care erau scrise diferite lozinci. Dacă doriţi, vi le pot reproduce într-un viitor mesaj. V-a ruga să nu uitaţi de manifestanţii care au fost ridicaţi abuziv de către forţele de ordine, şi să aveţi curajul de a vă manifesta solidaritatea cu ei, protestând chiar în faţa acelor instituţii, fie Poliţie, fie Jandarmerie sau alte instituţii. Nu îi lăsaţi singuri!! Mergeţi în sălile de judecată când aveţi timp, ulterior, şi susţineţi-i în faţa instanţelor corupte!! Strigaţi cât vă ţin plămânii pe la uşi, că exact ata nu le place autorităţilor, şi nu vă lăsaţi manipulaţi! Nu primiţi pe alţii din afară, şi nu vorbiţi în prezenţa acestora: ar putea fi oamenii lor care să recurgă la diferite tertipuri pentru a vă prinde în menghina ignoranţei. Fiţi foarte prudenţi, şi mai ales UNITI!Este foarte important ca cei arestaţi să ştie că nu sunt singuri. Să nu aveţi teamă, nu pot aresta o întreagă Românie! Şi eu am suportat jignirile şi abuzurile unor neoameni care aveau rolul de a ne jigni, a ne manevra cu forţa. Mulţi sunt instrumentele lor pentru a ne goni de pe la uşile dlor, de fapt, Instituţii Publice. Sunt de părere că românii au înţeles rolul lor de cetăţeni, şi nu mai privesc impasibili la alţii care protestează din diferite motive, chiar personale. Cand am protestat eu, oamenii doar citeau ce scria pe pancarta mea, un fel de şorţ de protestatar pe care expusesem adevărul, dar niciunul nu s-a gândit să mi se alăture, şi nici măcar să realizeze că într-o bună zi li se poate întâmpla şi lor ceea ce mi s-a întâmplat mie. M-au susţinut doar aceia care aveau şi ei cauze de apărat, de luptat, şi niciunul nu era prezent printre noi doar din solidaritate. Păcat!!Tare supărată am fost pe români în acel timp. Prea nu ne interesa atunci de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Nu e bine asa, noi trebuie să fim mereu uniţi, şi să ieşim mult mai des în stradă chiar pentru fiecare om nedreptăţit. Astfel nu vor mai avea tupeul să crească, să se îmnulţească precum microbii, şi să ne facă ţara de râs, într-o batjocură totală. Nu degeaba am afirmat aici, pe Post, că în România e Dictatură, şi dintre toate cea mai rea e cea a Justiţiei româneşti, urmată de altele. România Internaţional ne omoară cu filme si emisiuni neinteresante, şi în general nu am văzut Televiziuni care să invite în studiourile sale şi oameni de rând. Eu pe aceeia mi-ar plăcea să îi văd, ar fi mult mai interesanţi decât toate vedetele la un loc. M-am săturat de “minijupiste” nesuferite, şi ignorante pe deasupra. Poate că eu greşesc, cine ştie…..Văd că site-ul a amuţit chiar de-a binelea. Sondajele confirmă, însă, că sunteţi tot aici, prezenţi mereu, şi vă mulţumim. Mereu aproape de voi cu sufletul, vă încurajează Georgeta spunându-vă : Tot înainte, şi atenţie ce veţi face pe viitor, nu mai permiteţi ani şi ani la rând, ci ieşiţi în stradă mult mai spontani! Bravo dlui doctor Arafat, are tot respectul nostru.

 2. Coman Maria said:

  Multumesc domnului avocat, Petre Mocan, pentru ca mi-a spus de acest site, care eu il gasesc extrem de interesant si placut. Draga doamna Georgeta, sunt in aceasta casuta a iubirii de cateva zile si pot spune ca nu as mai pleca de aici. Sunt fermecata de tot ceea ce am descoperit aici, de poeziile dvs. atat de superbe, de vocea calda si cristalina care ne mangaie sufletele, de mesajele dvs mai vesele sau mai putin vesele, insa pline de sensibilitate si adevar. Tin sa va transmit condoleante pentru pierderea tatalui si sper din toata inima ca veti invinge in acest caz, sunt sigura ca asa va fi. Sunteti o femeie minunata, cu un suflet de aur, iar creatiile dvs. ne mangaie ranile, astfel sunt bucuroasa ca am cunoscut-o pe POETA POPORULUI, un titlu pe deplin meritat. As dori sa va marturisesc ca am fost placut surprinsa sa-l gasesc aici pe MARELE IORDAN COSTEL, cel mai bun specialist in psihoterapie pe care am avut bucuria sa-l cunosc personal. Acest om cu chip de inger si o inima de aur mi-a redat viata complet in doar noua luni de terapie. Pe aceasta cale as dori sa-i multumesc din tot sufletul meu pt eforturile facute de a-mi arata ca viata e frumoasa si merita traita. Datorita domniei sale azi sunt o femeie care a cunoscut fericirea la maximum, implinita, plina de viata, sanatoasa psihic si nu numai. Sunt extrem de fericita ca v-am gasit aici si am putut sa va multumesc inca odata, dle Iordan, dar si ca am cunoscut aceasta mare poeta iubita de mii de romani. Va iubesc foarte mult pe amandoi, sper sa va gasesc mereu aici. Cu dragoste, Maria Coman, 54 ani, Bucuresti.

  • Dragii mei, în vara anului trecut am prezentat pe site-ul nostru cazul unei tinere femei din România care suferea de claustrofobie severă. Cazul a fost descoperit de mine, şi rămânând profund impresionată de teama imensă a femeii de a sta încuiată în casă sau în cameră, am încercat să o ajut să îşi învingă frica după capacitatea şi cunoştinţele mele, eu nefiind medic, neposedând nicio diplomă în domeniul medical. Nu am frecventat la viata mea cursuri medicale, domeniul în care am lucrat eu fiind cu totul altul, însă mi-a plăcut să citesc foarte mult. În legătură cu acest caz ţin să vă aduc la cunoştinţă următoarele: am descoperit ulterior că această tânără femeie a suferit multiple şi grave traume, una mai dureroasă decât cealaltă. Dar să vă descriu drama acestei tinere femei care s-a consumat cu 12 ani în urmă, în data de 12 septembrie, anul 2000, în România. La vârsta când toate fetele visează la iubirea în cele mai pure şi frumoase forme ale ei, protagonista noastră a suferit un viol care i-a schimbat total viaţa transformând-o într-un infern. Individul, pe numele său Adrian, a pus ochii pe tânăra de 20 ani care era virgină, încercând să o seducă. Aceasta l-a refuzat, permiţându-i doar săruturi. Văzând că fata îi refuză avansurile mai îndrăzneţe, Adrian a conceput un plan bine pus la punct pentru a o viola, în cazul în cazul în care aceasta s-ar opune. Astfel s-a autoinvitat în apartamentul în care aceasta locuia cu chirie împreună cu o amică, la orele prânzului. Tânărul a motivat că iese puţin pentru a cumpăra o sticlă de suc şi o sticlă de lichior Brandy de la magazinul vecin, cu intenţia clară de a putea încuia uşa de la intrarea în apartament, la întoarcere. Adrian a turnat lichiorul în pahare mici, având grijă să pună o cantitate însemnată de scrum în paharul acesteia. Fata nu bea alcool, dar câteva înghiţituri de lichior dulce de bună calitate nu refuza. Apreciind că e timpul să acţioneze, individul a lăsat jalujelele, motivând că e prea multă lumină. Fata le-a ridicat la loc, dar el le-a coborât din nou. A rugat-o apoi să le lase aşa, şi să accepte să aprindă lumina în cameră. Cand fata era la baie, el a întrerupt curentul de la panoul electric, apoi a adus în cameră, ascunzând sub pat, o sfoară de aprox. 10 metri cu scopul de a o lega de spătarul patului din cameră, ca să o violeze în voie. A încuiat uşa camerei în care se aflau fără ca aceasta să observe. Fata suferea deja de claustrofobie anterior acestei date, şi s-ar fi opus cu siguranţă. Violatorul a tras de bluza şi pantalonii fetii, rupând fermoarul, iar nasturele pantalonului a sărit cât colo. Apoi calvarul a început: fiind ameţită de scrumul combinat cu alcoolul, care se ştie că e mai puternic decât un drog, a legat-o de mâini, înfăşurând de mai multe ori sfoara, apoi a legat-o de spătarul patului. Violatotul avea probleme de erecţie, şi vă imaginaţi la ce chinuri a fost supusă biata fată, care era cât pe- aci, să facă un infarct, fiind neagră în jurul ochilor, inconştientă, cu intermitenţe de luciditate la începutul acţiunii bestiei cu chip de om. Violatorului nu i-a păsat de starea victimei sale. După multe ore în care ea a zăcut între viaţă şi moarte el dormind lângă ea, a condus-o în baie, abandonat-o acolo şi a plecat. Povestea e mult mai complexă, dar mă voi limita să spun că urmările violului au fost acestea:
   1. Tânăra nu se bucură de o viaţă normală din punct de vedere sexual, nu e o femeie fericită, traumele persistând şi astăzi. Doar ideea de sex e pentru ea un chin, rănile fiind f. adânci, şi foarte dureroase.
   2. În faţa ochilor îi apare adesea violatorul, cu chip de monstru.
   3. Claustrofobia căpătată în adolescenţă s-a accentuat din acel moment, s-a agravat şi mai mult.
   4. Are probleme grave privind pudicitatea, nu se dezbracă în faţa nimănui, nici în faţa mamei sale, iar costumul de baie nu şi l-a pus niciodată.
   5. Nu suportă ideea de a face dragoste ziua, ci doar noaptea, în beznă.
   Tânăra are în creştere şi educare un copil, un băieţel, rezultat din căsătoria cu acest individ. Cum a fost posibil să se mai şi căsătorească cu monstrul? Simplu: El şi sora lui, J., au apelat la o vrăjitoare pe nume Afrodita din Târgu-Jiu. Aceasta a făcut vrăji ca cei doi să se căsătorească. Căsătorindu-se, ar fi dispărut posibilitatea ca într-o zi tânăra să decidă denunţarea infracţiunii. Tânăra ne-a pus la dispoziţie fotografii din timpul ceremoniei religioase. Primul gest pe care l-am făcut văzând fotografiile, mai ales unele dintre ele, a fost acela de a lua un crucifix de pe perete, şi a-l lipi strâns, la piept. M-au înfricoşat foarte mult acele fotografii, mai ales ochii miresei în momentul în care preotul (chior de-a binelea, deşi Dzeu îi dăduse ochi să poată vedea!!), intenţiona să îi pună cununia pe cap. În ochii miresei torturată de-a binelea la văzul coroanei din mâna preotului ce urma a-i fi pusă pe cap, am văzut, dragii mei, privirea Diavolului însuşi. Ochii miresei erau aproape roşii, figura transformată. Nu sunt o fricoasă din fire, dar privirea Diavolului m-a cutremurat f mult. Fata e foarte frumoasă, inteligentă, e o persoană delicată şi are nişte ochi f. frumoşi în realitate. În acest moment cei doi sunt divorţaţi legal de mai multi ani, şi graţie unui preot minunat fata a reuşit să scape de violator şi de căsătoria cu acesta, dar şi de vrăji.
   În acest punct, aflând de drama tinerei femei, medicul psihoterapeutist, Marele Iordan Costel din oraşul Cluj, a decis să-i readucă fericirea în suflet şi minte, şi trup. Deoarece tânăra mă cunoaşte pe mine foarte bine, având încredere maximă doar în persoana mea, am decis de comun acord cu medicul curant să particip şi eu la vindecarea femeii. Astfel, de aproximativ 2 luni de zile, lucrăm împreună cu creierul şi sufletul tinerei femei. Pentru mine e o mare şansă şi o onoare să pot lucra cu marele psihoterapeut, cel mai bun din România, aşa cum este cotat în acest moment în ţară. Din punctul de vedere al specialistului, Dl Iordan Costel, am avut fericirea de a constata că avem rezultate uimitoare:
   1) După doar 4-5 şedinţe, la 14 .02. 2012. pacienta a reuşit să stea legată la mâini şi picioare 4 minute de două ori. Înainte nici nu voia să audă de rugămintea de a –şi apropia mâinile, măcar! Era îngrozită la maximum.
   2) Apoi, după trei zile, a stat legată la mâini şi picioare 10 minute. În aceeaşi noapte, imediat, i s-a comunicat că şi uşa camerei e încuiată. După ce a verificat uşa care era încuiată, la îndemnul meu s-a urcat în pat, şi a fost legată la mâini şi picioare. A stat aşa alte 10 minute. Deci, în noaptea de 17. 02. 2012, a stat închisă în total 20 minute.
   3)Lucrăm în echipă, dorind din tot sufletul nostru să o scăpăm de toate traumele provocate de viol.
   4) Avantajul de necontestat în această terapie e şi faptul că medicul psihoterapeutist, dl. Iordan Costel are uimitoare capacităţi paranormale, care îi permite să fie prezent la locul unde se află pacienta sa.
   Am hotărât toţi trei de comun acord să vă aducem la cunoştinţă această dramă, dorind din tot sufletul ca aceste lucruri să nu se mai întâmple niciodată. Deasemeni, am dorit ca să tragem un puternic semnal de alarmă, iar părinţii, preoţii, societatea, şi nu în utimul rând autorităţile să vegheze mai bine la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ar trebui incurajate denunţurile, pentru ca violatorii şi nu numai ei, să nu scape aşa, ca prin urechile acului. Cine are urechi să audă, iar cine are ochi, să vadă! Dar cum nici măcar crimele nu reprezintă obiectul de lucru al autorităţilor, ce să mai aşteptăm la eradicarea crimelor de tip psihologic, de lezarea valorilor umane cele mai de preţ pe care le are o persoană, mai ales când aceasta e o VIRGINĂ!
   Ştiu că violatorul şi sora lui urmăresc postul nostru, deci le puteti adresa cuvintele pe care le merită. Mai nou, sora violatorului din oraşul C. ar dori să fie iertată de draga noastră pacientă. E bine ca pacienta noastră să ştie că beneficiază de dragostea noastră, a tututor celor ce formăm o frumoasă familie aici, pe site-ul nostru. Adaug faptul că terapia o efectuăm prin messenger: cei doi, medicul psihoterapeut, Iordan Costel şi pacienta sunt în România, iar eu, în Italia.

  • 1) Draga mea Coman Maria, sunt foarte incantatà de cunostintà, si multumesc si eu „fratelui meu”, av Petre Mocan, deoarece a recomandat site-ul nostru folosind cuvinte f. frumoase. Trebuie sà recunosc faptul cà am plans afland prin ce ati trecut. Nemernicii ar trebui sà stie cà prin deschiderea acestui site, le-a cam venit sfarsitul…Violatorii vor fi denuntati pe acest post, si nu glumesc cand afirm astfel. De ce? Tocmai pentru cà sunt prea multe victime si se profità adesea de sentimentele noastre, ale femeilor. Deasemeni solidarizez si cu bàrbatii care au trecut prin experiente ce le-au làsat traume adanci in suflete. Am cunoscut bàrbati cu suflet de inger, asa cà nu e cazul sà fim nedrepte cu ei. Deasemeni am cunoscut femei cu inima de piatrà. Multumesc din inimà pentru indemnul de a-mi urma calea cea dreaptà in cauza privind tatàl meu ucis, pentru frumoasele aprecieri referitor la opera mea, acestea fiind, de altfel, ràsplata muncii mele, al echipei site. MARELE psihoterapeut, Iordan Costel, iti multumeste pentru cuvintele frumoase pe care i le-ai adresat, si lucrand de ceva vreme sub indicatiile dumnealui pot aprecia pe deplin profesionalism sàu, implicarea afectivà fatà de pacient, iar eu invàt din mers tainele acestei profesii minunate. Suntem fericiti sà stim cà acum esti fericità si implinità. Pe noi ne vei gàsi aici mereu, nu avem unde sà plecàm, deoarece nu ne dorim asta. Vom ràmane o vesnicie, si stiu cà nu ne vom „plictisi” niciodatà unii de altii. Avem atatea lucruri frumoase de realizat impreunà.
   2) Draga mea psihoterapeut, Maria Cojocaru, astept cu plàcere sà imi scrii pe e-mailul personal. Iti multumim pentru exemplul dat aici, pe post. Sà stii cà mesajul tàu a venit exact atunci cand aveam mai mare nevoie. Esti minunatà, iar dl Iordan C. a avut cuvinte de laudà la adresa ta, mi-a spus cà esti o f bunà specialistà, si cà a auzit de tine. Sunt fericità sà stiu cà sunt inconjuratà de oameni absolut minunati, si nu mi-as dori nimic mai mult. V-am asteptat o viatà sà và cunosc, sà mà bucur de prietenia voastrà. Và iubesc f mult, si mà bucur ca un copil cand apare un nou mesaj. Và iubesc foarte pe toti la fel si din suflet.

 3. Cojocaru Maria said:

  Draga noastra Georgeta, chiar ma gandeam ce mai faceti! Este ff interesant dar in acelasi timp foarte dureros ceea ce ne-ati prezentat aici. As vrea sa va spun ca am un caz asemenator, cu multe traume, dar nu am reusit sa readuc pacienta la o viata normala nici dupa doi ani de terapie. Mi-as dori din tot sufletul sa reusiti!! Intre timp am auzit si eu cine este MARELE Iordan Costel, si sunt sigura ca veti avea parte de o reusita. Cazul pe care mi l-ati prezentat este chiar mai greu, mult prea grav: claustrofobie si teama pt legat, teama pt sex (banuiesc cu groaza si ezitari mari la penetare, cu asta se lupta si pacienta mea), pudicitatea iesita din comun, si altele. Sa nu descurajam pe nimeni dar aveti mult de munca si ma rog pt voi, pt reusita! Nu stiu ce fel de pacienta aveti, cat este de deschisa (asta e ff important), dar pacienta mea plange si se gandeste cu groaza la actul sexual in sine. A mai avut raporturi sexuale de la tragedie si a trebuit sa taca, sa nu vorbeasca despre teama ei la penetrare, ceea ce e f rau pt ca a dus la adancirea ranii. Nevorbind se poate suporta totul pana intr-o zi cand efectiv va fi inchisa acea zona si nu va mai suporta niciodata un act sexual. Cine ajunge acolo este irecuperabil!!! I-as omora cu mana mea pe acei nemernici, care sunt in stare de asemenea fapte!! Va spun ca sufar alaturi de pacienta mea, ma incarc zilnic cu toata emotia ei si este groaznic numai sa ascult, dar sa mai si traiesti asa ceva!!! Va dorec mult succes pe viitor, sunt sigura ca doi oameni asa minunati cum sunteti voi, vor reusi sa vindecati aceasta tanara, care merita, ca oricare alta femeie, sa aiba o viata normala si sa fie fericita! V-as ruga sa ma tineti si pe mine la curent cu ceea ce se intampla. O sa incerc sa va caut direct pe e-mail ca sa putem vorbi mai multe. Va respect, va admir si va iubesc ff mult pe amadoi. Nu am uitat nici de Florentina noastra draga, o iubim la fel de mult si sa nu ne lase niciodata fara site! Cu drag, Maria.

 4. Anton Cornel said:

  Ce mai fac fetitele noastre dragi? SA stiti ca noi suntem aici cu voi,nu va parasim niciodata,si va iubim din toata inima. Al vostru Cornelus.

 5. Corina Dobre said:

  Draga mea Georgeta, ne-ai expus pe site cazul fetei violate, caz la care lucrezi impreuna cu Dl Iordan M-a socat cand am citit mesajul tau pt ca nu am avut niciodata un pacient asa traumatizat. Din aceste motive as indrazni sa va intreb in ce stadiu va aflati, ce ati reusit sa faceti pana acum? AM putea sa venim cu totii in ajutorul vostru, poate ca o idee este binevenita in lupta voastra atat de grea. Nu am indraznit sa iti scriu pe emailul tau, dar iti dau adresa mea si imi poti scrie tu daca doresti:(…) Te sarut, cu drag Corina, psihoterapeut.

  • Dragii mei, cu o anumită tristeţe în suflet ţin să vă aduc la cunoştinţă următoarele: În primul rând îmi pare foarte rău că nu mai reuşesc să comunic cu dvs atât de des cum o făceam înainte când eram mai activă pe site, împărţind bucuriile şi tristeţile împreună. Mi-e tare dor de acele zile, şi vă asigur că vor rămâne cele mai speciale şi unice momente, de neuitat din viaţa mea. Vor veni desigur, şi altele. Mi-ar plăcea să ştiu că nu sunteţi supăraţi pe mine, deoarece lipsa mea nu e una voită, ci cauzată. Cum spuneam şi în mesajul precedent, sunt pe lume oameni cu chip de monstru care trăiesc printre noi, respiră acelaş aer cu noi, ne ating, unii pretind că ne iubesc şi că ne doresc tot binele din lume. Aceştia ştiu cum să îşi atragă în capcană victimele. Cu ceva timp în urmă v-am scris un mesaj în care expuneam drama unei tinere fete căreia i s-a pus scrum în băutură, a fost legată de mâini de mai multe ori cu o sfoară de spătarul patului din apartamentul ei, apoi a fost violată şi supusă unor traume sexuale groaznice, fata aflându-se între viaţă şi moarte. Femeia traumatizată e o persoană pe care o cunosc, şi am început de una singură o luptă cu răul din dorinţa de a da o mână de ajutor tinerei care a rămas să îşi crească singură copilul rezultat din fărădelegea nemernicilor. Am făcut ceea ce am putut, dar ulterior văzând cum mă zbat cu răul de una singură, dl psihoterapeut, medicul Iordan Costel, un om cu suflet cald, uriaş, fiind şi extrem de generos, a intervenit de bună voie cu intenţia de a mă susţine în lupta începută, forţele noastre unindu-se pentru o cauză nobilă. Nu s-a pus problema banilor nicio clipă, tânăra femeie neavând serviciu în acest moment. Colaborăm foarte bine de la distanţă, ne despart mii de km, dar ne completăm foarte bine unul pe celălalt, şi astfel rezultatele nu au întârziat să apară înregistrând mai multe recorduri. Recordurile au fost înregistrate la numai două luni de la începerea terapiei efectuate împreună, pe toate planurile, pe tot segmentul traumatic care a fost descoperit de medic. Ţin să precizez că tânăra pacientă e o femeie absolut minunată: foarte inteligentă, ambiţioasă, aceasta colaborând foarte bine cu noi, în dorinţa sa disperată de a –şi recăpăta fericirea şi a reveni la o viaţă normală. Inteligenţa ei ne-a pus de multe ori în dificultate, şi astfel a trebuit să căutăm mai multe variante în terapia administrată, care să fie acceptat de ea cu uşurinţă. Am făcut combinaţii şi am căutat metode noi, nepuse în practică până atunci, care au condus la noi succese. Bucuria mea imensă a fost aceea că medicul Iordan C. a avut încredere în ideile mele, iar altele combinate cu ale dlui, au contribuit la îmbunătăţirea stării pacientei care se declară foarte multumită de prestaţia noastră până în prezent. Fiind femeie, am putut ajunge mai uşor la sufletul pacientei care s-a apropiat şi mai mult de mine, iar profesionalismul dus până la extrem al medicului m-a urmărit permanent, fiindu-ne de mare ajutor. Am muncit şi mai avem încă de muncit, am dormit doar 3-4 ore pe noapte, vor mai veni şi alte nopţi nedormite, dar credem că pacienta noastră merită toate eforturile depuse. Acesta e secretul muncii şi al rezultatelor obţinute. Astfel cred că am răspuns altor specialişti care cu mare bunăvoinţă şi omenie s-au oferit în a ne da o mână de ajutor în greaua luptă. Obţinând recorduri după recorduri se înţelege că nu avem nevoie încă de vreun ajutor. Dacă va fi nevoie, probabil că îl vom cere negreşit. Acesta e motivul pentru care sunt extrem de ocupată, şi nu altul, eu fiind bine, sănătoasă, iar inginera site, la fel. Florentina e prezentă mereu la datorie şi face publicitate site-ului. În curând veţi avea parte de noi surprize plăcute. Să nu uităm că luna viitoare, pe 2 aprilie, se va împlini un an de la deschiderea site-ului care ne-a unit pe toţi cei ce iubesc poezia, muzica, fiind aproape de sufletul nostru. O să expun ulterior performanţele medicale înregistrate, detaliat, ţinând cont de intimitatea pacientei noastre, cât şi al secretului profesional.
   PS. În altă ordine de idei ţin să mulţumesc dnei Maria Moinescu şi dlui Anton Cornel, chiar dacă o fac cu o întârziere majoră, asigurându-i că ne e dor de dlor, şi îi iubim foarte mult. Deasemeni, îi iubim pe toţi fanii noştri. Vă iubim din toată inima, fericirea pe care ne-aţi adus-o e de nedescris, fiind bogate să vă avem mereu alături.
   Ţin să mulţumesc dlui Macu Dragomir care ne-a scris un frumos mesaj pe site, sperând că nu ne va părăsi niciodată, şi mi-aş dori să vă simt prezenţa mai mult pe site, dle Macu, eu fiind din Constanţa. Bun venit în căsuţa noastră, stimate dle fost marinar!

 6. Sanda Paun said:

  Ati avut o idee excelenta cu ultimul sondaj, va felicit. Va sustin in acest proiect!

  • Draga mea, dnă Sanda Păun, vă mulţumesc frumos pentru aprecierile şi susţinerea privind ideea mea de a propune spre aplicare o nouă lege referitor la decăderea din drepturi a tatălui violator, (sondajul nr. 12). Nefiind în ţară orice ajutor e binevenit, şi de aceea mi-ar plăcea să ştiu, (dacă ar fi posibil), modalitatea prin care m-aţi putea susţine. Spun aceasta deoarece am eu idei mai multe care ar conduce (în opinia mea), la îmbunătăţirea activităţii din Justiţie, dar şi privind combaterea efectivă a corupţiei. Având de-a face cu Justiţia am întâlnit legi total greşite, (dacà nu au fost cumva doar invocàri abuzive ale legii), sau care le contrazic pe cele deja existente, bune, şi care pun oamenii pe drumuri obligându-i să piardă mult timp şi bani (mă refer şi la cetăţenii români care lucrează peste graniţele ţării, şi care sunt nevoiţi să vină în ţară pentru rezolvarea unei probleme simple, ce ar putea fi rezolvată prin intermediul unui simplu fax, sau prin corespondenţă, cu confirmare de primire). Am întâlnit şi cazuri în care un simplu fax, sau o corespondenţă venită din străinătate a fost suficient pentru rezolvarea unei probleme în ţară. De ce în unele cazuri se poate rezolva, iar în altele nu? Sunt cu adevărat păguboase şi incitante pentru cetăţean: Cum e posibil să îi ceri unui emigrant ca să vină în ţară doar ca să obţină o copie a unei declaraţii de martor de la dosarul în care a fost parte, spre exemplu? Adeseori emigrantul poate risca locul de muncă venind în ţară. Mă gândesc la postarea unui sondaj în acest sens. Ţin să vă asigur de stima şi preţuirea mea, şi observ că deşi sunteţi “nouă” printre noi, sunteţi valoroasă, ceea ce mă bucură şi mă onorează.

 7. Sanda Paun said:

  Draga mea Georgeta, nu-ti pot spune f multe, ceea ce vreau sa stii este ca voi sustine aceasta lege pana o vom avea. Ai idei extraordinare si e bine sa le arati aici pe site. Aceste sondaje ne ajuta f mult. SI eu te respect si te admir f f mult, voi fi alaturi de tine de acum inainte, in ciuda acelora care nu le convine. Te imbratisez, Sanda.

 8. Av. Marian Ionescu said:

  Ne cresc sondajele uimitor de mult! Extraordinar! Te felicit, draga Georgeta pt aceasta idee excelenta! Te vom sustine! Marian

  • Dragii mei, cu ocazia Sfintei sărbători, Constantin şi Elena, echipa site ţine să vă transmită cele mai frumoase şi sincere urări de bine, pace interioară, fericire şi iubire. Să nu uităm niciodată semnificaţia acestei sărbători creştine, a sacrificiului suprem al sfinţilor pentru a apăra religia noastră strămoşească. Azi să vă înveseliţi şi să petreceţi cu toţii, ştiind că şi noi vă suntem aproape întotdeauna, încercând să vă aducem o rază de soare pe obraji. LA MULTI ANI!

 9. Sanda Paun said:

  Draga mea Georgeta, te felicit pt noile sondaje, esti extraordinara. Vad ca avem un succes fantastic. Tine-o tot asa, suntem alaturi de tine. Te sarut, Sanda.

  • Draga mea Sanda, chiar doream sà primesc màcar un mesaj de la voi, desi voturile spun totul. Da, sunt foarte fericità pentru voturi, chiar uimità. Incà de la varsta de 19 ani am fost revoltatà referitor la preluarea numelui sotului la càsàtorie. Am dorit intotdeauna sà imi pàstrez numele de fatà. Fostul sot a dorit sà isi impunà numele de familie chiar si pe placheta mea de versuri, si am acceptat doar pentru cà eram cunoscutà si cu numele lui, Tutuianu. Mai am idei, dar sà vedem cine le-o lua in considerare. Sà stii cà esti f pretioasà pentru noi toti, si iti multumim cà ne esti alàturi. Te sàrut si eu cu mare drag.

   • S-au mai postat în această noapte alte două sondaje, şi văd că au succes la fel de mare ca celelalte, şi ţin să vă mulţumesc pentru interesul şi voturile dvs. Efectiv toate rubricile sondajelor au fost blocate repetat din cauza votărilor in masă.
    Dacă la orele 2:46 erau 9 voturi la sondajul nr. 15. şi alte 19 la nr. 16, la orele 4:10 (tot ora Italiei) voturile erau în număr de 67 la nr. 15, şi alte 66 voturi la nr. 16. Situaţia din faţa site-ului nu s-a putut vedea mereu, din cauza blocajului. Sper ca să le vadă şi să le ia în considerare cei ce fac legile în ţară, iar eu voi rămâne deschisă permanent dialogului, dacă s-ar dori aşa ceva, aş fi bucuroasă să putem face împreună lucruri bune pentru cetăţenii români, deoarece merită din plin. Este nevoie de schimbarea legilor în ţară, şi confirm că nu avem o cultură juridică, (vorba unei avocate din Craiova)! Consider că poporul ar trebui să decidă permanent atunci când este vorba despre legile ţării ce îi interesează direct, şi nu ca acestea să fie concepute “la întuneric, şi cu uşile încuiate”, departe de cetăţeni. Unele legi sunt concepute fiind judecate cu şira spinării, şi nu cu un creier limpede, dar în avantajul unei anumite clase sociale. Haideţi să le schimbăm împreună pentru binele majorităţii, a omului de rând, al ţăranului din cel mai îndepărtat cătun. Vă asigur că vor mai fi postate şi alte sondaje, cu idei noi. După cum observaţi şi dvs, nimeni nu doreşte ca să rezolve cauza expusă pe site, crima de la Ţepeş-Vodă, de fapt cele 3 crime cu autori cunoscuţi. Se va împlini în curând un an, şi ruşinea a rămas pe obrazurile obrăznicăturilor. Ce ar trebui să mai facem? Lucrăm în vederea postării altor documente, şi vom deschide o nouă pagină. Aşteptăm comentariile dvs cu mare interes. Nu uitaţi că vă iubim la fel de mult ca până acum.

 10. Av. Ionescu Marian said:

  Ai dreptate, draga mea Georgeta, cand spui ca legile sunt judecate cu sira spinarii, concepute pt o anumita clasa sociala. Impreuna le vom schimba la succesul care il au aceste sondaje. Da, au obrazul patat si asa va ramane, iar cazul trebuie sa-l ia in seama. Vor fugi pana intr-o zi. Postati documente, noi va sustinem permanent in fata instantelor. PS. Ai idei excelente, felicitari, draga mea! Marian.

  • Dragul meu, av. Ionescu Marian, îţi multumesc ţie, avocatului Petre Mocan, celorlalţi avocaţi şi nu numai, pentru susţinerea în faţa instanţelor privind cauza mea care e una dreaptă. Să ne bucurăm că printre noi avem şi un judecător din Bucureşti care a înţeles că am mare dreptate, care mă respectă, şi ne susţine cu toate forţele sale pentru promovarea unor legi expuse pe site. Din motive întemeiate nu îi pot dezvălui numele, deşi îl cunosc. Ştiu că sunt şi alţii, care nu doresc să-şi dezvăluie numele, dar votează pozitiv, în cadrul sondajelor. Dorind să îmi notez voturile din faţa site-ului, (ceea ce vedeţi şi dvs) permanent, pe parcursul celor 24 ore, constat că rubricile sunt blocate din cauza votărilor în masă, aşa cum e normal. E extraordinar ceea ce se întâmplă, nu ne vor putea ignora la nesfârşit, sunt sigură de asta. Deci tot înainte!! Reamintesc că avem un clarvăzător de excepţie printre noi, pe dl dr.Iordan Costel, care apreciază că am avea printre fanii noştrii un nr de: 17 judecători, 100 avocaţi, 100 medici, 30 medici psihologi, şi 40 poliţişti. Mi-ar plăcea ca la judecarea cauzei mele privind crima tatei, sala de, judecată să fie plină ochi de public, fani ai acestui post, şi voi anunţa atunci când voi primi înştiinţarea că se va judeca, în sfârşit. Nu voi ascunde nimic publicului, referitor la desfăşurarea procesului, aşa cum am făcut-o până acum, fără teamă. Frica nu a fost, şi nu va fi niciodată motivul meu de a nu acţiona corect în situaţii extreme, şi invit pe toti să nu aibă frică de nimeni. Lor să le fie frică, deoarece ei înfăptuiesc ticăloşii, şi nu nouă, cetăţenii oneşti. Sunt emoţionată până la lacrimi de succesul înregistrat în cadrul sondajelor, acesta fiind răsplata muncii mele, a ideilor mele pe care le pun în slujba binelui cetăţanului român. Cel ce vă urează: “Să trăiţi bine!” ar trebui să se intereseze cu adevărat de fericirea, de binele dvs., şi nu eu, o reclamantă, care din întâmplare este şi poet, deşi o fac cu cea mai mare dragoste şi preţuire, şi o voi face cât voi trăi.

 11. Sanda Paun said:

  Felicitari si pt noile sondaje. Esti extraordinara, draga mea! Sunt ffff bucuroasa de succesul pe care-l avem si sunt sigura ca vom reusi o transformare fantastica, si anume SONDAJELE VOR DEVENI LEGI FARA DOAR SI POATE, chiar daca vom lupta putin. Te sarut si continua ce ai inceput pt ca formam o echipa minunata impreuna! Sanda.

  • Cu ocazia zilei de Sfântul Petru şi Pavel, echipa site urează tuturor sărbătoriţilor un sincer şi călduros: LA MULŢI ANI! Dorim ca astăzi să uitaţi de toate grijile şi necazurile cotidiene, şi închinând un pahar cu cei dragi să petreceţi cu veselie. Să fiţi sănătoşi şi voioşi, să aveţi parte de noi realizări personale şi profesionale! Noi vă suntem alături, şi v-am pregătit cu mare dragoste cântece noi, dar din cauza semnalului care e mult prea slab, inginera site nu a reuşit ca să le posteze acum. Va posta piesele imediat ce va fi posibil. Cu iubire, Florentina şi Georgeta.

   • Referitor la sondajul expus cu nr 17, privind obligativitatea înregistrărilor audio a şedinţelor de judecată şi a audierilor în închisori, ţin să fac următoarea precizare: În luna ianuarie a anului 2004, Pro Tv a pezentat o ştire potrivit căreia Ministerul Justiţiei refuzase să cumpere aparatura necesară ce ar fi putut permite înregistrările respective, deşi banii îi fusese puşi la dispoziţie. Ca urmare, suma alocată a trebuit să fie returnată la buget. Întrebare: de ce nu a vrut Ministerul Justiţiei să cheltuiască suma primită? Oare teama de a nu se putea dezvălui acte de corupţie din timpul proceselor? Eu cred că da. Dvs ce credeţi? În Italia, o ţară europeană ca şi România nu se poate concepe o audiere neînregistrată. Votaţi deci pozitiv, pentru ca Ministerul Justiţiei să fie obligat să se conformeze legislaţiei europene!

 12. Ciobanu Ioan said:

  De cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta! Binecuvantat fie acest site, Georgeta impreuna cu toti colaboratorii si toti vizitatorii. Ciobanu Ioan, Preot, Bucuresti, 54 ani.

  • Dragii mei compatrioţi, ţin să vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit cu inima atât de curată şi deschisă, cu mândria de a fi român, pentru a lăsa pe site-ul nostru, al tuturor iubitorilor de frumos şi adevăr, un mesaj cu ocazia marii sărbători a românilor de pretutindeni. Fie ca ziua de 1 DECEMBRIE să ne determine să fim mai uniţi, mai patrioţi, mai întreprinzători în a apăra interesele patriei noastre scumpe, mai hotărâţi în a îndepărta tot răul ce ar vrea să o distrugă. Să ne apărăm mereu cu devotament si iubire patria care ne-a născut şi format, şi să o iubim fiecare cu toată fiinţa noastră! În străinătate acest sentiment e mult mai puternic, deoarece de obicei preţuim ceea ce avem abia după ce am pierdut, sau ne-am îndepărtat de o anumită valoare. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Începând de ieri, 01 decembrie, 2012, s-a deschis în Italia un Post de Televiziune românesc care se numeşte: “Romit.TV“. Deocamdată emite local, dar urmează să emită în cel mai scurt timp pe tot teritoriul Italiei. E un alt mare motiv de bucurie pentru noi, românii, şi trebuie să fim mai uniţi ca niciodată, să săvârşim doar fapte bune. Cine ştie, poate că şi aici, în Italia, pe un Post TV românesc se va vorbi vreodată de site-ul nostru, al tuturor oamenilor de bine. Salut cu mare bucurie venirea în căsuţa noastră spirituală a unui preot pe care l-am aşteptat de mult, ştiţi că vă spuneam că ne lipseşte un preot. Iată-l, acum îl avem aici, printre noi! Mulţumim pentru binecuvântare, părinte! Am primit-o cu inima şi braţele deschise. Să aveţi parte de multă sănătate şi nenumărate bucurii să vă călăuzească paşii! O să vă scriu curând aici, pe site, ce mi s-a întâmplat mie cu nişte ani în urmă, şi aş fi curioasă să ştiu cum ar interpreta un preot ceea ce pe mine m-a impresionat foarte mult. Vă mulţumesc tuturor că existaţi, şi că vizitaţi cu iubire acest site. Fără voi toţi şi iubirea voastră, noi, echipa site, am fi cu siguranţă NIMENI. Asa să ştiţi.
   PS. D-na Maria Moinescu, am reţinut observaţia şi dorina dvs, şi mă voi conforma. Dna Sanda Păun, am plâns citind mesajul dvs. Nu m-am considerat niciodată o persoană specială, dar cred despre mine că mă comport ca o femeie absolut normală. Oare normalitatea să fie pe cale de dispariţie? Dragii mei, toţi cei care mi-aţi scris cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, m-aţi făcut să lăcrimez de dorul vostru, şi al României noastre scumpe. Îmi e dor de tot ce e românesc. Vă iubim din toată inima! Echipa site, Georgeta şi Florentina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: