Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

Georgeta T. Stănciulescu, în opinia acelora care au cunoscut-o personal.


1.     Hermina D., o admiratoare a poeziilor publicate în revista « Destine Adevărate ».

………………………………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………………(Redarea integrală a originalului).                         04.10.1999 – Şomcuţa Mare

 << Dragă Georgeta,

         Numele meu este D. Hermina, am 17 ani şi sunt elevă în clasa a XII – a. Am decis să îţi scriu după ce am citit în nr 26 al revistei “Destine adevărate” câteva rânduri din scrisoarea ta adresată redacţiei. Adevărul e că mi-au plăcut acele câteva rânduri pentru că şi eu sunt o persoana care a debutat, dacă pot spune aşa, în paginile revistei “Destine adevărate” şi acest debut a schimbat viaţa mea într-un mod nemaipomenit. Schimbarea a constat în faptul că mi-a crescut încrederea în mine si momentele de bucurie când am văzut poeziile publicate pentru prima dată au fost de nedescris. La cei 17 ani cred că pot să deschid multe porţi dar şi că multe se pot închide în faţa mea. Poezia mă ridică din normalitatea ce ne înconjoară şi mă propulsează spre alte zări, spre alte nazuinţe. Nu sunt poetă şi probabil nu voi fi niciodată. Dar cine poate să-mi ia o speranţă pe care nu am spus-o încă nimănui? Nu vreau să mi se aducă laude pentru ceea ce am scris, vreau păreri sincere şi cât se poate de critice. Iubesc poeziile şi tot ceea ce am scris pentru că fac parte din mine, sunt petale din sufletul meu dar sunt conştientă că se poate şi mai bine. Îmi pare rău că nu ţi-am citit poezia deoarece nu aveam numarul revistei respective, dar dacă doreşti şi te rog să ma crezi pentru mine ar fi o deosebită plăcere să îmi scrii din poeziile tale şi atunci cu siguranţă îti voi spune părerea mea despre ele. Am înţeles că faci parte dintr-un cenaclu literar şi sinceră să fiu mi se pare extraordinar acest lucru, de fapt acesta e şi unul din visele mele. Azi am primit o srisoare de la domnul Marian Deaconu în care mi s-a spus că poeziile pe care le-am trimis sunt frumoase şi că voi primi de altfel un răspuns în cadrul revistei. Tot în această scrisoare mi s-a adus la cunoştinţă adresa ta ceea ce m-a bucurat foarte mult. Îţi voi scrie câteva din poeziile mele despre care aş dori dacă poţi să îmi trimiţi o părere, nu mă deranjează chiar dacă vor fi mai multe, întotdeauna ele sunt foarte bine venite. Aştept veşti de la tine.

Cu multă dragoste şi respect. Hermina D. >>

……………………………………………………………………………………………………………………………

2.    Hermina D. – (a doua scrisoare).

………………………………………………………………………………………………………………….

(Redarea integrală a originalului).

          Pentru început, vreau să-ţi spun că îmi va fi mai greu să îţi spun aşa, dar dacă aceasta îţi este dorinţa, atunci eu nu pot decât să o respect. Trebuie să îţi spun că mi-a plăcut foarte mult poezia închinată lui Eminescu, pentru că este şi va rămâne geniul poeziei româneşti. Mihai Eminescu m-a încântat dintotdeauna, dar de asemenea îmi place mult Coşbuc pentru simplitatea lui măreaţă, şi îmi place Lucian Blaga. Poeziile tale sunt bune în adevăratul sens a cuvântului, se simte în ele maturitate şi sensibilitate, şi e o impletire care a dat poezii foarte frumoase. Aştept să îmi scrii despre concursul de la Bistriţa- Năsăud. Te rog să îmi răspunzi la o intrebare: crezi că atunci când scrii mai mult, poeziile devin mai bune şi atunci apare acea maturitate în domeniul artistic, acea şlefuire a limbajului folosit? Poate să-şi dea seama cineva, dacă de exemplu, un adolescent va scrie cândva ceva cu adevărat bun, sau nu? La ideea pe care mi-ai dat-o m-am mai gândit, şi mi s-a promis şi sprijin, deşi nu e decât o promisiune care vreau să se materializeze, dar totuşi mi-e teamă că nu va fi aşa. Cu privire la Cercul de Literatură apare problema spaţiului, şi implicit problema banilor. Dar oricum eu voi încerca în continuare, şi sper să reuşesc să fac ceva, aştept idei şi păreri dacă se poate, şi bineînţeles, sfaturi. Problema mea, dacă aş putea să o numesc aşa, e că am nevoie de o mână de ajutor, am nevoie de un sprijin pe care îl caut, şi fiind o fire optimistă sper să-l găsesc.

Aştept scrisoarea şi bineînţeles poezii. Cu drag, Hermina .   10. 11. 1999.>>

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

 3.     Rânduri scrise de către Prof. de Istorie, Petre P. Prisecaru, din comuna constănţeană Tortomanu.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

4.     Mihaela B., vecină şi prietenă cu poeta.

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..

(Redarea parţială a originalului).

<< Draga noastră Geta,

          Îţi mulţumesc pentru scrisoare şi ne bucurăm pentru tine. Îi mulţumim şi noi lui Dumnezeu că a avut grijă de tine şi că astfel, cu ajutorul Lui, s-a înseninat cerul vieţii tale. Nu te-am uitat, tot timpul vorbim despre tine.

“Suflet oropsit,
Ce oamenii te-au prigonit,
Cu a lor răutate
Şi iubitori de nedreptate.
Dar în zadar a fost
Munca lor cu răul :
Toate s-au dus, s-au primenit,
Iar Adevărul tot a BIRUIT.”
Ps. Versuri inedite, în timp ce îţi scriu! Te sărutăm, suntem bine cu toţii.
“Pe meleaguri străine
o porumbiţă a zburat,
celor de acasă să le fie bine
şi pentru sufletu-i îndurerat.
DAR CERUL VIEŢII TALE S-A ÎNSENINAT.
Doamne, ai grijă tu de ea,
De izbelişti nu o lăsa,
Oameni buni în pază să-i trimiţi
În numele acestei rugăminţi!”
Ps. La fel, versuri inedite. Te sărutăm cu drag, familia B.
09 iunie 2004. Constanţa.>>

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

5.     Mariana M, prietenă cu poeta de peste 37 de ani.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………

(Redarea parţială a originalului).

<< Iubita mea prietenă,

          Sunt foarte bucuroasă şi foarte plăcut surprinsă că te gândeşti cu atâta dragoste şi dor la noi. Mă simt onorată să ştiu că am şi eu pe cineva, undeva, care se gândeşte şi ţine atât de mult la mine. M-ai făcut să plâng, nu mă aşteptam să îmi scrii. M-ai emoţionat pentru felul tău de viaţă nouă pe care ai început-o. Dacă Dumnezeu a făcut ca să continui într-o ţară străină, lasă timpul să le rezolve pe toate. Dacă îţi e bine acolo rămâi, şi nu regreta nimic. Poate o să fii mai fericită, dacă nu o să te mai gândeşti la toate necazurile pe care le-ai avut. Să nu le scrii în versuri, că te vor urmări toată viaţa. Să nu mai scrii poezii triste, încearcă să vezi viaţa altfel, oricât de greu ţi-ar fi! Eu apreciez că ai avut curaj să pleci, te consider o femeie puternică. O să te sun într-o seară şi pe tine. Să ştii că am primit scrisoarea deschisă. Îţi doresc tot binele din lume şi aştept, dacă poţi, să ne mai scrii. Să fii sănătoasă, şi o să vină timpul să fiu bine, şi să ne mai întâlnim. Te pupăm cu mult drag, Mariana.

13 iulie, 2004. – Constanţa. >>

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

 6.    Georgeta F., vecina şi amica poetei – (Redarea parţială a originalului).

                                                           << Dragă Georgeta,

Îţi mulţumesc pentru scrisoare şi vedere, eşti o drăguţă că te-ai gândit şi la noi, şi mă bucur că ai găsit oameni buni, credincioşi, asta face foarte mult să fii credincios, să faci fapte bune. Maica Domnului să te ajute în toate necazurile, să ştii că tu eşti o femeie puternică, înfiptă, descurcăreaţă, curajoasă  deşteaptă, într-un cuvânt – ştii să te descurci în lume. Bunul Dumnezeu să te păzească de tot răul, să ştii Georgeta că îmi e dor de tine, îmi lipseşti foarte mult. Când am o reţetă mă gândesc la tine, că îmi citeai şi mă îndrumai, vorbeam de bucurii şi întristare, de situaţia noastră. Georgeta, să fii sănătoasă şi să ştii că mi-e dor de tine. Când am primit plicul de la tine mi-au dat lacrimile. Închei micile mele rânduri, a ta vecină, Geta.

14 iulie 2004.>>

………………………………………………………………………………………………………………………….

7.     Scrisoare de grup din partea elevilor Formaţiei Artistice “Mandolinata” din Constanţa. (Elevi şi colaboratori, părinţi)

………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 (Redarea integrală a originalului).

 << Stimată doamnă Georgeta Ţuţuianu,

           În  primul rând vreau să vă spun că noi toţi vă simţim lipsa!!! Ne e dor de dumneavoastră, când veneaţi la repetiţiile din fiecare duminică, la spectacolele de Crăciun, în care cântaţi alături de noi, într-un cuvant: de PREZENŢA dvoastră. Am fi foarte bucuroşi dacă ne-aţi face o vizită acum, de Sărbători, dar ştiu că nu-i posibil! Vreau să vă spun şi eu câte ceva despre mine. Am intrat în clasa a 9-a la Liceul de Artă, la Chitară clasică, şi îmi place foarte mult muzica! Acum, că se apropie Sărbătorile, m-am gândit să-l ajut pe domnul Belcin, şi să vin şi eu la spectacolele de colinde. Îmi cer scuze că am scris atât de urât, dar acum sunt la Casa de Cultură la repetiţii, iar Domnul  Profesor Belcin mă zoreşte să repetăm! Mii de salutări de la mine şi familia mea ! Alexandra Petrişor, (fiica). >>

  

<< Doamna Georgeta,

          Este foarte greu să te faci înţeles în câteva rânduri pe hârtie, dar eu v-am avut în gând mereu, încă de anul trecut. Am înţeles de la Dnul Belcin că vă merge binişor, şi sper să vă dea Cel de Sus  multă putere să puteţi să treceti în continure peste tot răul ca se abate asupra dvoastră. Noi suntem bine, soţul e plecat pentru 6 luni în voiaj, eu acasă. Am fost astă vară cu “Mureşul” pe Dunăre cu dna (poet) Ruse, dna Harbuz, şi secretara de la Ligă. În rest, ne mai întâlnim din când în când cu dnul Belcin prin oraş, şi îl mai întrebăm de dvoastră, şi gândul ne zboară pe meleagurile Italiei. Eu vă doresc sănătate, şi să vă petreceţi sărbătorile de iarnă printre români, şi dacă aveţi o fotografie să ne trimiteţi şi nouă prin domnul profesor. Vă îmbrăţişez cu drag şi simpatie, Carmen Petrişor, (mama). >>  

  

<< Dragă doamnă Ţuţuianu,

          Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi când eraţi în România. Mă gândesc la dumneavoastră şi la poeziile pe care le-aţi compus. Frăţiorul meu, Victor, a început să cânte la mandolină. Avem o colegă nouă care se numeşte Adelina. Suntem pregătiţi de colinde pentru Crăciun. Am dat multe spectacole. Aş vrea să ne mai scrieţi poezii . Vă urăm sănătate! Cu drag şi respect, Alexandra Văleanu. >>

  

<< Stimată doamnă Ţuţuianu,

           Cântecele şi poeziile pe care ni le-aţi trimis, au fost citite de către copii în fata clasei, şi le-au plăcut. Poezia: « Noi, dobrogenii » a fost recitată cu o mare forţă emoţională atât de Maria, cât şi de Alexandra (cea mică, care este o mare artistă), în sezonul autumnal. Personal, m-a impresionat profunzimea, dramatismul şi autenticitatea mesajului din poezia: “Românie, nu visa!” Dar!…numai după o riguroasă cizelare o vom expune publicului. Scuzaţi!…Mandolinata este un cenzor sever, dar promovează se poate numi valoare. Atenţie la strofa 1 şi 5! De poezia aceasta avem nevoie. Vă dorim multă sănătate, vă mulţumim că nu ne-aţi uitat, aţi dovedit-o. Vă mulţumim, şi vă urăm succes în misiunea ce v-aţi asumat-o de a fi ambasador cultural în relaţiile internaţionale pentru Mandolinata, şi fiţi binecuvântată! Ilie Belcin.

PS. Sper să îi facă plăcere domnului padre serbările picilor de rumeni!

 15 12 2004, Constanţa. >>

………………………………………………………………………………………………………………………….

8.    Maria T., Eleva Formaţiei “Mandolinata”.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………………………………………….(Redarea integrală a originalului).

<< Dragă doamnă Ţuţuianu,

           De mult doream să vă scriu această scrisoare. Vreau să vă spun că în spectacolele ce au trecut, m-a ajutat foarte mult poezia “Noi, dobrogenii ”, scrisă de dumneavoastră. Voiam să fiţi şi dumneavoastră la spectacole, pentru că vă simţeam lipsa. Noi am fost şi la Casa Armatei, unde am participat cu Alexandra, fetiţa cea mică, şi frăţiorul ei, Victor, şi în primul rând Izabella, cea care a rămas şi cea mai mare dintre noi. Am participat în vacanţa de vară la Festivalul “Fii dobrogei”, şi…ce credeţi că am luat! Locul 1 bineînţeles. Atunci chiar vroiam să fiţi lângă mine! În viaţa familiei noastre s-au schimbat multe lucruri: Oana este clasa 1 la Liceul de Artă, la vioară, şi merge foarte bine, eu fac dans modern. Oana vine cu mine la antrenamente, noua casă este frumoasă şi mare, doamna mea învăţătoare a plecat în Italia, acum am una mai tânără şi frumoasă pe care o iubesc la fel de mult ca pe cealaltă doamnă, mamaia s-a mai însănătoşit, mama a rămas la fel de frumoasă ca înainte. Dar trebuie să vă spun că Oana a participat la un Festival pentru copiii de grădiniţă , adicà Festivalul: “Universul Copiilor”. Ea a luat premiul 2 cu poezia dumneavoastră preferată: “Uf, tare-i greu să fii şcolar!”, cu toate că merita locul 1. Acum se apropie din nou sărbătorile, şi îmi amintesc cu drag cât de bine ne simţeam împreună. Aş vrea să ştiu că veniţi de Crăciun sau de Paşti la noi aici, ca să petrecem şi anul acesta împreună cu domnul Belcin şi cu alţi prieteni. Şi…că tot au venit sărbătorile, vă urez  “La mulţi ani cu sănătate, să vă dea Domnul tot ce doriţi !” Mama, bunica, eu, Oana, vă urăm şi un Crăciun fericit acolo, dacă nu aveţi posibilitatea să veniţi aici. Crăciun fericit şi să nu uitaţi că…vă iubim! Cu dragoste şi respect, a dumneavoastră prietenă, Maria (plus toată familia).

15 12 2004, Constanţa. >>

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

9.    Epistola Rodicăi Păun, mama Mariei din Formaţia “Mandolinata”, care a cunoscut poeta în cadrul artistic şi personal.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………………………………(Redarea integrală a originalului).

<< Dragă dnă Ţuţuianu,

           Exuberanţa dvs. mi-a umplut sufletul de bucurie şi încântare, m-a făcut încă odată să-mi confirm convingerea că frumuseţea şi tinereţea sufletului nu ţin cont de vârstă şi indiferent de evenimentele ce pot avea loc în viaţă, ele trimfă şi îi invadează pe cei din jur, dăruindu-le lumină, optimism, speranţă. Toate acestea mă caracterizează şi nu pot fi decât recunoscătoare cerului că am avut posibilitatea de a vă cunoaşte, de a vă fi în preajmă, de a vă putea da ca exemplu fetelor mele drept model ce poate fi urmat cu succes şi sunt mândră şi fericită de fiecare dată când mă numiţi prietena dvs. Vă ofer cu toata dragostea posibilitatea de a-mi citi rândurile şi, dacă un singur vers, un singur rând de proză sau o singura imagine vă rămâne în minte şi în inimă, voi avea confirmarea că şi eu fac parte din energia pozitivă ce există pe acest pământ. Trebuie să ştiţi că de câte ori mă gândesc la dvs, ochii sufletului meu se umplu de strălucire şi mi-ar face plăcere să cred că de fiecare dată amintirea vă aduce zâmbetul pe buze. Vă iubim şi vă dorim să aveţi parte de toate bucuriile vieţii!

                      Cu drag, Rodica P.    Iulie, 2005 – Constanţa. >>

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

10.    Rânduri scrise de Aura B., o veche prietenă.

………………………………………………………………………………………………………………………….(Redarea integrală a originalului).

<< Buna mea prietenă,

          Acum, când mă pregătesc sà părăsesc Nicosia, vreau să-ţi las amintire câteva rânduri, ca tu să mă simţi aproape totdeauna. Cântecele pe care le-am transcris din caietul tău, îmi vor aminti de tine în veci, nu te voi uita nicicând. Tu eşti, şi vei rămâne pentru mine un om deosebit, cu o inimă “mare”, iar eu mă voi ruga să fii sănătoasă, să fii fericită, şi să-ţi găseşti liniştea de care ai nevoie şi pe care o meriţi. Ai grijă de tine!

          P.S. Să nu-ţi fie frică, şi să nu fugi de fericire! Lasă lucrurile să decurgă de la sine! Şi fii puţin mai “misterioasă”. Eu am încredere că tu vei izbuti mereu, şi nu te vei lăsa înfrântă de greutăţi, dar îţi dau un sfat: învaţă să fii diplomată! O să ţinem legătura…cu dragoste, Aura.

Duminică 20 februarie, 2005. >>

…………………………………………………………………………………………………………………………………

11.     Maria T., – (a doua scrisoare).

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….(Redarea integrală a originalului).

<< Dragă Doamnă Ţuţuianu,

          Ce mai faceti? Ştiu că nu v-am mai scris de mult, dar nu am uitat o clipă de dvs. Cred că vă întrebaţi ce-am mai făcut la mandolină. Ei! Tot atât de bine, dar au mai venit şi trei fete noi: Elena, Lavinia, Adelina. Cântă şi ele la fel de bine ca mine. Poeziile dvs ne-au fost şi ne vor fi în continuare foarte foarte bune pentru spectacole, iar fetele noi le spun cu drag şi pasiune la spectacole. Să ştiţi că am luat premiul 1 la Olimpiada de Muzică. Toţi au fost uimiţi de cum am cântat cu mandolina. Şi voi fi învăţătoare de muzică, pentru că o prietenă de-a mea, de la şcoală, vrea şi ea să cânte. O să fiu mândră să o învăţ minunatele dvoastră poezii. Mă bucur că am vorbit, şi vă urez Paşte fericit şi tot ce vă doriţi. Iar iepuraşul să vă aducă numai bucurii ! Şi să nu uitaţi că visele noastre le determină sufletul, dar viitorul nostru modelează visele. Urmaţi-vă visele şi sensul lor tainic se va împlini! Aştept cu nerăbdare să vă aud, şi să îmi scrieţi ce aţi mai făcut, şi cum o duceţi. Cu multă dragoste şi respect, Maria.

19 04 2006, Constanţa . >>

………………………………………………………………………………………………………………………..

12.      Suzana B., o tânără mămică, ajutată şi susţinută de poetă în Italia.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………………………………………………………….(Redarea integrală a originalului).

<< MAMI SI PAPA,

          Eram  într-o zi de vară, în luna iunie, şi aveam două săptămâni de când eram în Italia, şi o săptămână de lucru, eram foarte descurajată, nu ştiam ce e cu mine, poate şi distanţa de soţul meu mă făcea să fiu aşa. Până într-o zi, pe la orele 10: 30, 29.06.2010, când în casa bătrânei (unde lucram) a intrat un înger pentru mine, la început a vorbit în italiană, apoi mi-a spus că e româncă. Din prima clipă când am văzut-o mi-am spus în gândul meu: “Asta-i mama mea!”. Mi-a vorbit foarte cald şi cu sinceritate, am ieşit în balcon şi mi-a arătat casa ei, spunând că atunci când vreau, sunt binevenită. De atunci viaţa mea în Italia s-a schimbat, chiar dacă nu fusesem niciodată în casa ei, când ieşeam în balcon şi mă uitam spre casa ei, simţeam că am pe cineva aproape.  După o lunà am aflat că sunt însărcinată şi nu ştiam unde să mă duc şi cu cine să vorbesc, iar soţul meu mi-a spus: “Du-te la ”mami!”  Vreau să vă mulţumesc dvoastră cât şi lui F. pentru tot ce aţi făcut pentru mine şi bebe, poate pentru voi nu înseamnă nimic, dar pentru mine a contat foarte mult, şi dacă nu eraţi dvoastră, eu, astăzi nu mai eram în Italia, şi nu puteam să fac ceea ce am făcut, şi asta numai datorită dumneavoastră. Aţi fost pentru mine ca o “mamă”, şi să nu credeţi că vă spun aşa, doar din obişnuinţă, am un sentiment foarte special pentru Mami si Papà. Nu o să vă uit niciodată, chiar dacă plec în ţară, o să îmi rămâneţi în suflet şi în gând, aceeaşi relaţie va rămâne între noi de Mamă şi fiică. Vă pup şi vă iubesc pe amandoi, cu tot respectul, Suzana, I., şi bebe.

05. decembrie, 2010, Nicosia, Italia.  >>

 

(Ne-a spus “mami şi “tati” mie şi soţului meu, încă de la începutul relaţiei. Am ajutat-o să poată beneficia de asistenţă medicală de specialitate fiind însărcinată, am transportat-o în acest sens la spital, am invitat-o în casa noastră, etc. I-am transportat la autobuzul ce urma să îi poarte în Romania. L-am ajutat pe soţul ei să obţină contravaloarea muncii sale în Italia, patronul având intenţia clară de a nu-l plăti atât pe soţul ei, cât şi pe alţi români).

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

13.    E-mail primit de la Georgeta Sasu, prietena şi susţinătoarea poetei, care a încurajat-o cu insistenţă în vederea editării unei cărţi.

                                                     << Bună ziua,

          Sunt tare bucuroasă că am reuşit să vizitez pagina dvoastră. Am citit totul foarte emoţionată şi fericită. Fericită, deoarece am beneficiat a fi printre primii cititori care au simţit căldura şi sensibilitatea sufletului dvoastră. Vă amintiţi când vă spuneam că versurile sunt “geniale”? Ce mai faceţi? Soţul, fetele? La mine s-au întâmplat multe…Când veniţi în Constanţa, vă invit la mine cu drag.

                         Georgeta S. Constanţa,  01 iunie, 2011. >>

 

(Mă invita deseori în casa dumneaei ca să îi citesc poezii şi să îi cânt, afirmând că îi induc starea de linişte şi pace interioară. M-a insoţit şi m-a susţinut la debutul meu literar, la Casa Armatei. Mă sfătuia să nu citesc poeziile altor autori ca să nu mă influenţeze, şi astfel poeziile mele să fie cât mai originale. Îmi spunea că dacă ar fi nevoie, ar lua  toate cărţile de poezie pe care le aveam în bibliotecă, doar ca să nu dau curs sfaturilor primite, acelea de “a citi din marea poezie a lumii”. Recunosc, mi se părea că exagera foarte, foarte mult, spunând că sunt un “geniu”, şi mă amuzam foarte mult. O rugasem să nu imi facă acest deserviciu. Chiar mă ruşinam atunci când mă prezenta prietenelor sale mai vechi, afirmând că sunt “o mare poetă”. Pe atunci nici măcar nu îmi imaginam că peste puţin timp o să scriu o carte. Eu îl nominam ca geniu pe Eminescu, şi aşa voi face mereu.)

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

14.     Mirela Claudia N., mama celei mai tinere eleve din Formaţia “Mandolinata”. (Mesaje trimise pe facebook).

 

1.     << Poate dacă ar ştii d-nul profesor cu ce să vă ajute, ar fi mai uşor de realizat un contact direct. Am vorbit cu fetele şi au intrat pe site-ul dumneavoastră şi au votat. Sunteţi un artist şi un suflet deosebit. Fetele nu v-au uitat. Nici domnul profesor. Într-o zi mi-a adus o carte de poezii scrise de dumneavoastră şi am simţit că o preţuieşte….

25 iunie, 2011. >>

 

2.     << Scumpă doamnă, vă rog să mă scuzaţi pt întârzierea răspunsului meu. D-nul profesor de obicei este pe fugă şi nu a apucat să asculte toate cele 10 melodii. De obicei tace şi nu comentează, însă l-am întrebat direct după ce am primit mesajul dumneavoastră, şi acesta este şi unul dintre motivele întârzierii mesajului meu, voiam să vă spun ceva concret, şi mi-a spus că vă admira perseverenţa şi pasiunea cu care vă urmaţi calea şi vă transmite să continuaţi în acest fel, şi să căutaţi să gasiţi un îndrumător pentru canto, aşa cum aţi făcut-o şi în România, pentru a vă putea ajuta să controlaţi impostaţia. Pe d-nul Hudiţeanu îl întâlnesc foarte rar şi aproape total întâmplător şi de aceea, nu ştiu cum aş putea să îi arăt pagina dumneavoastră de site. Sunteţi o fiinţă magnifică, plină de har. Vă doresc să vă cunoască şi să vă aprecieze, din ce în ce mai multi oameni. Cu drag, Mirela-Claudia N.  

01 iulie, 2011. >>

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: