Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

Unde se poate găsi cartea.


        Dragii noştri, azi, 11 februarie 2016, vă anunţăm cu mare bucurie în suflete că dorinţa dvs exprimată încă de la deschiderea Site-ului nostru, în anul 2011, de a se reedita primul volum de versuri intitulat: “Suflet de Vânzare”, s-a îndeplinit.
       Excluzând cele 34 poezii, câte au fost cuprinse în placheta: “Suflet de Vânzare”, am adăugat în noua carte alte 26 poezii inedite, în partea a doua a lucrării, ce poartă acelaşi nume cu placheta.
        În câteva zile cărţile vor fi în posesia Florentinei, care se va ocupa de difuzare. Cartea cuprinde 144 pagini şi este editată la Editura “Dobrogea”, poeziile fiind scrise în limba originală, română, şi traduse în limba italiană, de mine şi Florentina. Deasemeni, tehnoredactarea şi coperţile au fost realizate de mine şi Florentina.
        Din motive personale nu vom putea distribui acum cărţile către cei ce ar dori să le aibă, însă le vom pune în vânzare în locaţiile adecvate, urmând ca ulterior să indicăm adresa acestora, din Constanţa. Cărţile le veţi putea găsi şi în marile Biblioteci din oraşele mari ale ţării. Din toamnă vom putea să vă stăm la dispoziţie în privinţa difuzării cărţilor în toată ţara (probabil şi în străinătate).
        Vă mulţumim cu această ocazie pentru fidelitatea, încrederea şi răbdarea de care aţi dat dovadă în tot acest răstimp, cât şi pentru iubirea constantă cu care ne-aţi înconjurat. Cu deosebită stimă şi iubire, Georgeta şi Florentina.
Mai jos am postat coperţile cărţii.

Coperta

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: