Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie!

VIDEO – Georgeta T. Stănciulescu.


1. Goodbye, my love! Sperlinga, 2012.

2. Goodbye, my love! Siracusa, 18.08.2013.

3. Goodbye, my love! Siracusa, 21.08.2013.

Reclame

Comments on: "VIDEO – Georgeta T. Stănciulescu." (80)

 1. Dragii mei, am infiintat azi o nouà paginà in cadrul càreia puteti viziona inregistràri video. In prima inregistare postatà, (cant la un concurs care se numeste: “Corrida”), puteti viziona si asculta pe Georgeta interpretand piesa:”Goodbye my love”, al càrui text ii apartine. (M
  uzica, la chitarà: Demis Roussos). Và uràm o vizionare cat mai plàcutà!

 2. Marinela Codreanu said:

  Sarbatorile Craciunului si Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate. Ne-ati facut o surpriza extraordinara cu acest video, il asteptam de mult, felicitari! Si poza de sus este superba, as putea sa o iau si eu? Va sarut si va iubesc tare mult

  • E vremea colindelor, vremea bucuriei, când minunea naşterii Mântuitorului IISUS cuprinde sufletele şi le înnobilează. În această zi Sfântă, de CRĂCIUN, să păstrăm gândurile bune şi frumuseţea sufletului să strălucească în fiecare dintre noi. Pe cărarea ninsă ce duce către Noul An, vă astern cuvinte calde sub bradul de Crăciun. Fie ca Magia Sărbătorilor de iarnă cu zvon de cântece şi clopoţei, să vă aducă în suflete şi în căminul dumneavoastră: bunăstare, fericire, voie bună, şi multă sănătate. Cu multă iubire vă îmbrăţişează Georgeta şi Florentina.

 3. Cretan Marin said:

  Pacea si linistea sa fie calauza ta in seara de Craciun. Sa fim mai buni, mai intelegatori, sa impartim cu bucurie spiritul sarbatorii! Multumim pt video, cel mai frumos cadou, Va iubim, Marin

 4. Maria Moinescu said:

  Un gand frumos pentru toti cei dragi si un gand de multumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Sa nu uitam ca aceasta noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea in care Dumnezeu s-a nascut ca om. Va iubesc, dragele mele, am plans cand am vazut video, in sfarsit am ajuns sa va vad. Va pup, la multi ani!

 5. Avram Ionela said:

  Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit! Va multumim pt cadoul postat, de mult ne doream acest video!

 6. Daniela Muresan said:

  Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani! Ps. Video-ul il asteptam, superb. Daniela

 7. Pintican Marinel said:

  Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi! Va iubim tare mult. La multi ani! Ne-am bucurat f tare pt video

 8. Cojocaru Maria said:

  Fie ca bucuriile si gandurile frumoase ale prezentului sa devina amintirile frumoase ale viitorului. Craciun fericit, si un An Nou plin de realizari. Va multumim pt video, este minunat! Va sarut, Maria!

 9. Iordache Doina said:

  Cu mult drag ne gandim la voi, acum in preajma sarbatorilor. Va doresc din tot sufletul SARBATORI FERICITE, toate dorintele sa vi se implineasca. La multi ani, va iubim

 10. Ionescu Marian said:

  Ah, scumpele noastre, frumoasele noastre, ma uit la poza cu voi si nu ma mai satur, la fel si la video, va iubim foarte mult si va stam alaturi mereu. La multi ani! Marian

  • Dragii nostri, reamintesc acelora care ne-au cerut fotografii cu noi, impreunà, sau separat, cu mine, cà ii rog sà imi solicite printr-un email, si le voi trimite. Direct de pe site nu e posibil, deoarece nu am dorit sà le prelucreze vreo persoanà ràu intentionatà in scopul de a-mi modifica imaginea. Puteti indica fotografia care và intereseazà. Và iubim si noi f mult.

   • Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă, şi drumul străbătut pentru realizarea lor să fie cat mai usor pentru a vă aduce bucurie în inimi. E cumpăna dintre ani, să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Din gama fulgilor ce cad si din a lor sclipire, noi vă dorim tot cei mai drag, mulți ani şi fericire! La mulți ani, tuturor românilor de pretutindeni!

 11. Boteanu Emil said:

  Credeati ca v-am uitat? Nici gand, sunt aici mereu, iar acum nu as fi pierdut ocazia sa va urez un la multi ani din toata inima, superb video-ul postat. Dle Iordan, nici pe dvs nu v-am uitat, nu as putea vreodata, dvs ne-ati redat fericirea si viata, va iubim pe toti de aici, La multi ani! Emil Boteanu, Tg Mures.

 12. Ifrim Catalin said:

  Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

 13. Luciu Florin said:

  Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ati visat!

 14. Negoi Adriana said:

  Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2012, va trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi va urez un An Nou Fericit! La multi ani!

 15. Marinela Codreanu said:

  Pentru anul ce vine va doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie! La multi ani!

  • Dragii mei, dorim sà và multumim din toatà inima pentru toate felicitàrile pe care ati avut plàcerea sà ni le adresati pe site, unul mai frumos decat altul, dar si pe emailul personal cu ocazia sàrbàtorilor de iarnà. Suntem fericite sà và avem permanent alàturi de noi, asa cum ati fàcut-o de la deschiderea site, in 02.Aprilie, 2011. Sunt fericità sà constat cà dl Florin Luciu, politistul nostru din Bucuresti, nu ne-a uitat. Dle Luciu, v-as declara politistul site-ului, ce spuneti, ati vrea? La un site atat de amenintat ar fi nevoie si de serviciile dvs. Mà bucur cà emigrantii din America nu ne-au uitat, si mà intreb dacà au observat cà doi dintre ei au fost inscrisi in Lista de Onoare al site-ului. Dnii avocati, juristi, trebuie sà stie cà le sunt tare indatoratà pentru tot ceea ce intreprind pentru a promova cauza mea expusà pe site. Và multumesc din inimà tuturor! Sà stiti cà mà cuprind emotiile la fiecare mesaj pe care il primesc, mà bucur precum un copil de fiecare cuvintel pe care mi-l scrieti, si cu totii ati ajuns sà formati familia care imi lipsea atat de mult. Và multumesc pentru toatà iubirea sincerà cu care ne-ati inconjurat, si tare bogate suntem stiind cà ne-am inmultit si cà aici, pe acest site, se discutà de sentimente pure, nobile, si nu de bani sau politicà. Am petrecut si noi un Revelion frumos, iar in ce mà priveste am dansat f mult, deoarece iubesc f mult dansul precum muzica si poezia, si chiar am cantat 2 piese cu orchestra, am fàcut fotografii, etc. Sunteti oameni deosebiti cu totii, asta reiese din mesajele dvs, dar nici clarvàzàtorul nostru, Iordan Costel, „nu doarme”, deoarece stie totul despre fiecare in parte, asa cà dacà v-as intalni, (e visul meu si al Florentinei),v-as recunoaste pe fiecare in parte, as sti cate ceva de fiecare. Pentru cà azi e Sfantul Vasile, doresc sà adresez celor ce poartà acest nume vechi, romanesc, cele mai frumoase uràri de sànàtate si impliri profesionale, dar si prosperitate in sanul familiei. Cei ce nu au o familie si se simt singuri, sà stie cà aici pot gàsi familia dorità, asa cum mi-am gàsit-o eu si inginera noastrà care mereu e la datorie. Và mai spun cà intr-un anumit fel si eu sunt o inginerà mai micutà, deoarece Florentina m-a invàtat cum sà aprob mesajele pe site, asa cà totul merge strunà. Anonimii sà stie cà in caz de…toatà creatia mea e pusà bine „la adàpost”, asa cà va dàinui tot ce am scris, si sper intr-o publicare fàrà riscul de a fi cenzuratà. Sà ne ajute Dzeu sà ne atingem toate obiectivele, cà restul le vom duce noi pe toate – fie bune, fie rele. Nu-i asa?

 16. Luciu Florin said:

  Accept cu mare placere sa fiu numit politistul site-ului. Nu aveam cum sa va uit, va sunt alaturi totdeauna. As avea o intrebare: In locul unde scrie „Site dedicat tuturor iubitorilor de poezie”, ati putea sa puneti si, „Bine ati venit pe site-ul poporului”? Stiu ca nu ati facut-o din prea multa modestie, dar au fost atatia fani care au dat acest titlu site-ului. Este un titlu castigat cu greu si sunt dovezi in acest sens, asa ca sa lasam modestia. Cu stima, Florin.

  • Astăzi e o zi mare şi sfântă, Sfântul Ion, când sufletul trebuie să învingă orice urmă de tristete, când tot ce a fost greu să pară mai usor. Azi, în majoritatea caselor româneşti trăieşte cineva care poartă acest frumos nume, plin de semnificaţii creştine. Să aveţi parte de un an mult mai bun, de zile frumoase şi fericite trăite în pace şi armonie. La multi ani tuturor, şi să trăiţi cu numele! Să nu uităm nici azi de cei ce nu au nici măcar o bucată de pâine pe masă! Să ne amintim cu pioşenie şi de morţii noştri.

   • 1. Astăzi, 15 Ianuarie 2013, e ziua cea mare, cea mai importantă pentru iubitorii de neam şi poezie, deoarece a văzut lumina zilei poetul naţional, Mihai Eminescu. Să înălţăm frunţile spre cer şi să privim cu bucurie şi recunoştinţă spre bolta înstelată, trimiţând un gând bun celui mai iubit şi valoros poet născut din viţă românească. Cine nu îl iubeşte pe Eminescu dovedeşte faptul că nu l-a înţeles deoarece nu înţelege viaţa la adevărata ei valoare, asta fiind cu totul altceva. Citiţi Eminescu, dragii mei, şi veţi sorbi apa limpede de izvor a literaturii române! Lăsaţi criticile inutile, deoarece nu îi vor ştirbi cu nimic faima, iar invidioşii nu vor pieri niciodată. Mulţi vor să îi ia locul, dar nu vor reuşi în veci.
    2. Stimate dle Agent de Poliţie, Luciu Florin, din Bucureşti, ne-am gândit la ceea ce ne-aţi sugerat dvs, anume să postăm pe pagina principală sub numele meu, fraza: “BINE AŢI VENIT PE SITE-UL POPORULUI!”. Sunt convinsă că ar fi o laudă din partea mea dacă aş face aşa ceva. Este foarte adevărat că acest titlu, de “Poet al poporului” mi-a fost acordat de fanii acestui site, mesajele lor demonstrând asta, dar totuşi nu pot fi de acord. Nu ştiu, poate că ar fi bine să mai aşteptăm să vedem ce spun şi alte persoane, şi chiar îi rog pe cei ce ne sunt mereu alături să ne ajute să luăm o decizie corectă. Faptul că acest site e atât de iubit şi apreciat de mii de români, a făcut din mine un poet fericit, şi asta mă mulţumeşte pe deplin. Orice titlu oficial care ar putea veni ulterior, nu ar fi mai important pentru mine decât aprecierile pe care le-aţi exprimat prin mesajele dvs. La această oră apare înscrisă în faţa site-ului cifra 169.520 reprezintând vizualizări, şi astfel cred că am spus totul. Să nu uităm faptul că gazdele noastre, WordPress, ne-au felicitat şi ne-au promis spaţiu nelimitat deoarece acest site e unul dintre cele mai vizitate, poate cel mai vizitat dintre toate, iubit de români, dar mai important e că s-au şi ţinut de cuvânt, şi nu pierd ocazia de a le spune din nou şi din toată inima: MULŢUMESC WORDPRESS!”

  • Stimate dle Agent de Poliţie, Luciu Florin, din Bucureşti, confirm faptul că începând de ieri, 07.ianuarie 2013, v-am numit POLIŢISTUL ACESTUI SITE. Sunt convinsă că meritaţi din plin acest titlu, că veţi fi mereu alături de noi şi ne veţi susţine, şi că îl veţi face cunoscut printre colegii dvs, prieteni, rude, etc. aşa cum au făcut-o şi alţi fani cărora le mulţumesc din nou, din toată inima, şi cu această ocazie. Vă urez multă sănătate, fericire, putere de muncă, şi aş dori să vă număraţi mereu printre cei mai grozavi poliţişti, deoarece România are mare nevoie de oameni de bine, curajoşi, cu frica lui Dumnezeu la sân, aşa cum aţi demonstrat a fi şi domnia voastră. Inginera noastră va posta titlul abia obţinut lângă numele dvs pe pagina principală, în cadrul “Listei Comitetului de Onoare al Site-ului”. Să fiţi mereu convins că orice sprijin venit din partea dvs în favoarea acestui site, în favoarea adevărului, va fi văzut cu ochi buni de Cineva de Sus, care le judecă pe toate. Vă felicit cu toată căldura, vă urez mult succes, şi să auzim numai de bine, că de rău ne-am săturat!
   PS. Am urmărit şi eu la TVR Internaţional cum se bat pentru posturi de conducere în CSM magistraţii români, şi cum termenul de “Transparenţă” ia locul termenului de “Corupţie”. Îi invit aici pe toţi că sunt posturi vacante câte vor dlor, şi se poate intra fără concurs. E adevărat că nimeni nu va primi niciun leu recompensă. Aici oamenii vin cu conştiinţa curată, şi de aceea nici nu mă aştept ca invitaţia mea să fie onorată. Ieri seară, pe postul TV Internaţional se discuta că: “Votanţii magistraţi ar fi plecat cu voturile pe holul instituţiei, sau acasă”. Asta da “democraţie”, şi mă gândeam cu amar în suflet la câte am pătimit eu şi alţii din cauza lor. Mie mi-ar crăpa obrazul de ruşine. Oare cine îi va sancţiona “la sânge” aşa cum merită!! Tare mi-ar plăcea să mă număr printre aceia care să le vină de hac neisprăviţilor…

 17. Luciu Florin said:

  Am vazut lista comitetului, va multumesc si va asigur ca voi fi alaturi de acest site totdeauna, va respect pt ceea ce ati facut impotriva corutiei, pt tot ceea ce sunteti, si va admir enorm. Florin.

 18. Murariu Maria said:

  An de an sarbatoarea de 1 Martie, ne readuce speranta, optimismul, credinta in mai bine si spor la toate. Din inclestarea frigului cu razele soarelui, a intunericului cu lumina, dupa ultimele zvarcoliri din zilele babelor, invinge viata, primavara, soarele. La multi ani, dargele noastre! Ps. Suntetm aici si nu v-am uitat, asa ca anonimul sa ne lase in pace ca are site-ul si fani destui, sa nu ne mai poarte de grija!

 19. Budasca Petru said:

  Cosarul ce-ti va iesi-n cale Si ghiocelul, cu dalbele-i petale Sa iti aduca o primavara fericita, De toti fanii, sa fii, mereu, iubita ! La multi ani, fetele noastre frumoase!

  • Dragii noştri, vă mulţumim pentru frumoasele şi sensibilele cuvinte adresate nouă cu ocazia venirii primăverii. Sunteti foarte atenţi, văd că nu vă scapă nicio ocazie să ne mângâiaţi sufletele, iar noi, ca şi dvs, vă mângâiem aşa cum meritaţi pe fiecare în parte. Vă iubim foarte mult, asta vreau să spun, şi tare fericite am fi dacă într-o zi, într-o locaţie de pe teritoriul României ne-am întâlni cu toţii. Am avea multe să ne spunem, eu aşa simt… E VISUL NOSTRU. Cred că am mai spus aici cu altă ocazie faptul că primăvara e anotimpul meu preferat, că sunt fermecată de pe vremea când eram copil de ivirea ghioceilor, lăcrămioarelor, zambilelor, narciselor, pe care mă aplecam şi le sărutam cu mare dragoste şi emoţie. Dacă dădeam “nas în nas” cu vreo albinuţă, îi acordam prioritate. Şi pentru că vorbim de primăvară, mai ţineţi minte care e data când poeta dvs îşi serbează ziua de naştere? Hai să vă ajut eu: 5 MARTIE!! Da, voi împlini 56 ani! Nu o fi frumos, dar e sănătos să vă aduc aminte că tare mai îmi place să citesc pe nerăsuflare felicitările dvs. Acum abia aştept ziua de marţi.

   Dna Educatoare, Maria Moinescu, când aveţi de gând să veniţi la mine, în Sicilia? La deschiderea site-ului aţi fost printre primii fani uimindu-ne cu imensa dvs iubire, fiind apoi prima care a scris că intenţionaţi să mă vedeţi personal, şi să ştiţi că zilnic îmi beau cafeaua cu dvs aici, la computer, aşa cum o faceţi şi dvs. Ne-aţi declarat atunci că ne consideraţi ca pe fiicele dvs. Eu şi Florentina vă numim “Mămicuţa”atunci când vorbim de dvs.
   Inginera noastră lucrează la postarea celor “Şase reclamaţii” depuse de mine în anul 2001. autorităţilor competente, împotriva anchetatorilor prezenţi la faţa locului la data crimei, 20.08.2000.

   E posibil ca anul acesta echipa site să petreacă Paştele Creştin-Ortodox împreună, deci e motiv de mare bucurie. Abia aştept. Mai e ceva important să vă comunic. Luna trecută fetiţa Florentinei, Ştefania, i-a cerut mamei sale să o lase “Să lucreze la computer”. După 3-4 zile scumpa şi micuţa mea verişoară s-a prezentat în faţa mamei sale cerându-i ca să îi cumpere UN COMPUTER.
   Astfel ştafeta e ca şi predată, şi e un alt motiv de bucurie pentru toţi fanii, mai puţin Fanul Căţeluş, ANONIMUL, care merită să îi adresez şi lui “o mângâiere” autentică, conform proverbului:
   “Câinele moare de bătrâneţe, iar prostul de grija altuia!”

 20. Sanda Paun said:

  O zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale. La multi ani, din toata inima ! Sanda

  • Draga mea, Sanda Pàun, iti multumesc frumos pentru sensibilele cuvinte pe care ai avut plàcerea sà mi le oferi cu ocazia zilei mele de nastere care este azi, 05.martie, si recunosc faptul cà am venit aici bucuroasà, stiind cà nu mà asez la computer degeaba. Sunt fericità stiind cà pot fi mult mai aproape de cei ce mà iubesc, fanii mei (ai nostri, o includ deci si pe Florentina Isofache, inginera site). Mi-ati schimbat viata in bine, mà simt implinità si bogatà cu oameni ca voi. Nu mà simt bàtranà, si simt cà intineresc cu fiecare zi, chiar dacà nu mai am corpul de domnisoarà. Multumesc frumos si celor care m-au felicitat si mà sustin permanent scriindu-mi pe emailul personal. Printre acestia se numàrà: dr. Marin Constantin, Presedintele de Onoare al Site-ului, care v-a fàcut sà radeti cu poftà de atatea ori; avocatul site, Petre Mocan; clarvàzàtorul site, medicul psihoterapeut, dr Iordan Costel. Niciunul nu ne-a pàràsit, ci din contrà. Beneficiez permanent de pretiosul lor sprijin, si tin sà le multumesc azi si public.

 21. Muresan Daniela said:

  Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros ”LA MULTI ANI”. Te sarut si sunt alaturi de tine!

 22. Voinea Monica said:

  Din adancul sufletului iti doresc sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. La multi ani, scumpa mea ! Monica

 23. Marinela Codreanu said:

  In aceasta zi frumoasa, iti doresc succes in viata. Numai zile zimbitoare, numai rasarit de soare. Iar din suflet iti doresc sanatate si succes. Sa ai parte de iubire, si de multa fericire. La multi ani, poeta noastra draga! Marinela

 24. Maria Moinescu said:

  Bucuria vietii sa te inconjoare, iubirea sa-ti dainuie mereu in suflet. O urare sincera a unui suflet bun ce iti doreste ca orice vis sa devina realitate. La multi ani, iubita mea! Sa stii ca ne vom intalni negresit!

 25. Ionescu Marian said:

  Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur celor ce iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, multa sanatate si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa iti oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine. Fie ca anii ce se scurg, sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare ce sta sa infloreasca.LA MULTI MULTI ANI FERICITI! Av Ionescu

 26. Pintican Marinel said:

  Fie ca aceasta zi sa-ti aduca pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire si dragoste din partea celor dragi. Barca vietii sa pluteasca mereu pe valurile dragostei, nostalgiile sa fie sterse memoriei, iar zimbetul sa infloreasca mereu pe buze asemeni florilor de mai. La multi ani!!!

 27. Dr Craciun Georgeta said:

  Iti doresc tot binele din lume. Toate visele sa-ti devina realitate, iar conul abundentei sa se reverse la picioarele tale. Dragostea, fericrea si prosperitatea sa fie cu tine toata viata. La multi ani veseli, sanatosi si bogati! Georgeta

 28. Ifrim Catalin said:

  Fiecare zi este un nou inceput, bucuria implinirii sa te insoteasca pentru totdeauna! La multi ani fericiti si impliniti! Catalin

 29. Pop Cornel said:

  De ziua ta iti dorim sa fii fericita, sanatoasa, plina de putere si speranta pentru realizarea tuturor dorintelor tale! La multi ani fericiti! Cornel

 30. Onescu Constantin said:

  Fa-ti timp sa iubesti,/E secretul tineretii eterne,
  Fa-ti timp sa razi,/E muzica inimii tale,
  Fa-ti timp sa plutesti de bucurie,/E semnul unei zi fericite!
  La multi ani, sa ne traiesti!
  PS. Sa traiasca si anonimii sa avem si noi bucuria de ai privi in ochi vreodata si a ne razbuna pt toate cele facute de ei. Constantin

 31. Boteanu Emil said:

  Fie ca in aceasta zi in sufletul dvs sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa va ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor- incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere – un pas inainte, iar fericirea sa va insoteasca mereu. La multi ani!!!!!!! Cu Cu toata dragoste, familia Boteanu.

  Il salutam si pe Dl Dr. Iordan. Costel, MARELE nostru salvator, MARE OM, MARE SUFLET, VA MULTUMIM INCA ODATA, SI DE CATE ORI VOM AVEA OCAZIA. Va iubim, si pe dvs si pe poeta sufletului nostru!

  • Iordan Mihaela said:

   Respect si toata admiratia pt dumneavoastra, Azi am intrat pt prima oara in site-ul acesta si mi-a placut foarte mult, Cantati minunat, iar versurile pot emotiona orice cititor, felicitari! Voi vizita cu mare placere site-ul dvs. Felicitari pt ce ati realizat aici! Mihaela Iordan, Cluj, 47 ani.

   • Bun venit pe site-ul nostru, stimatà dnà Iordan Mihaela din Cluj, si và multumesc frumos pentru cuvintele adresate. Sper sà ràmaneti printre noi, si sà sprijiniti cu puterile dvs activitatea de pe site. Cu aceastà ocazie tin sà ii salut pe toti fanii, si sà ii asigur cà nu am uitat pe niciunul dintre ei. Acest site a „crescut” cu sprijinul lor, care a fost si va ràmane pe mai departe ff pretios pentru noi, echipa site, format doar din douà persoane.

   • Iordan Cornel said:

    Va felicit si eu, un site cum rar gasim, mi-a acaparat atentia azi, pt cateva ore. O voce superba, iar versurile mi-au mangaiat sufletul, am citit aproape toate poeziile postate. Condoleante pt tatal ucis, sper sa reusiti, impreuna cu cei care va sustin, sa-i invingeti pe corupti. Cu tot respectul, Cornel Iordan, 48 ani, Cluj.

   • Cu ocazia zilei de Sfanta Maria, uràm tuturor fanilor nostri care poartà numele acesta sau derivate ale acestuia, un càlduros La multi ani, si sà tràiascà impreunà cu numele multi, multi ani inainte! Multà sànàtate si fericire, impliniri, iar pasii sà và poarte mereu spre realizarea celor mai frumoase si prospere idealuri! Cu mult drag và imbràtiseazà echipa site: Georgeta si Florentina, si và asigurà cà azi vom inchina si noi un pahar in cinstea numelul dvs, al sfintilor.

   • Cu ocazia zilei de Sfântul Mihail şi Gavril, urăm tuturor fanilor noştri care poartă unul dintre aceste frumoase nume româneşti sau derivate ale acestora, un sensibil şi călduros, traditionalul: „La mulţi ani, să ne trăiţi cu numele!” În imensul buchet cu florile parfumate ale toamnei pe care vi-l oferim cu mare dragoste eu şi Florentina, am presărat printre petale iubirea noastră pe care v-o oferim şi cu această ocazie. Vă îmbrăţişăm cu mare drag.

 32. Sanda Paun said:

  La multi ani, draga noastra! Sa fii fericita si implinita, sa nu mai ai parte de corupti si nedreptate. Suntem alaturi de tine si te sustinem in cauza ta. La multi ani!

 33. Boteanu Emil said:

  Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă! Nu uitam niciodata sa ii spunem si Marelui nostru salvator, celui ce ne-a redat viata si ii suntem recunoscatori, Marele si modestul Dr. Iordan Costel, ca ii multumim si ii dorim din tot sufletul sa fie sanatos ca sa mai vindece si pe altii, si sa se bucure de viata. Va iubim! Familia Boteanu va imbratiseaza!

 34. Maria Moinescu said:

  Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani! Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. Te iubim si sa stii ca suntem aici mereu, sa nu ne uiti.

 35. Marinela Codreanu said:

  Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! Sfantul ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata! La multi ani, te sarutam cu mare drag! Marinela

 36. Ionescu Marian said:

  Toate florile din lume pentru tine! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau. La multi ani! Cu tot respectul si multa dragoste, Av Marian.

 37. Craciun Georgeta said:

  Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. Georgeta din Washington te saruta si te iubeste, impreuna cu toti romanii de aici, fanii tai.

 38. Dr. Craciun Georgeta said:

  Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani! Georgeta, Cluj.

 39. Prof. Panzaru Cornel said:

  Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste, pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau niciodata. La Multi Ani, iubita noastra poeta!

 40. Muntean Ana said:

  De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani! Educatoarea Ana.

 41. Teodorescu Paula said:

  La Multi Ani! Sfantul Gheorghe sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de cei dragi. La multi ani, iubita noastra! Paula, Cluj

  • Dragii mei, am rămas foarte plăcut surprinsă şi fericită să primesc şi anul acesta încă de dimineaţă urări venite din inimile dvs, conţinând cele mai frumoase şi alese cuvinte din care m-am înfruptat din plin, care mi-au “uns” şi binecuvântantat sufletul.
   Excluzând pe Florentina şi colaboratorii mei cu care comunic zilnic în cadrul terapiei care m-au felicitat cu ocazia zilei mele onomastice imediat după miezul nopţii, Dna Sanda Păun a fost prima care mi-a scris pe site azi dimineaţă, şi îi mulţumesc frumos. Da, aşa este, aveţi dreptate, mi-aş dori şi eu să nu mai am parte de corupţi şi nedreptăţi, şi să fiu mai fericită, dar din toate nedeptăţile şi suferinţele mele am învăţat să mă apăr mult mai bine decât înainte. Ah, ce mă bucur!
   Spre prânz, o altă serie de mesaje venite din inimile dvs curate şi sensibile m-au determinat să lăcrimez, recunosc, de emoţie. Mai plecam, mai veneam la computer, şi fericirea de a vă avea alături de mine de ziua mea onomastică, Sf. Gheorghe, m-a copleşit iar, citind alte mesaje care soseau unul după altul, sub ochii mei.
   Dle dr.,Marin Constantin, av., Mocan Petre, prof., Anton Cornel, vă mulţumesc din inimă pentru tot sprijinul pe care mi-l acordaţi permanent, şi nu ştiu cum aş fi reuşit să mă descurc în anumite situaţii fără sprijinul dvs foarte preţios.
   Dle Boteanu Emil, să ştiţi că medicului Iordan Costel, şeful şi colaboratorul meu, i-am transmis mereu mesajele în care scriaţi cu toată consideraţia şi respectul despre dlui, şi vă mulţumeşte. Cred că v-ar plăcea să ştiţi, dle Boteanu, că mesajele dvs le păstrez separat într-un fişier, şi mai ales le citesc în cadrul terapiei atunci când consider că e nevoie să dăm un impuls pacientei noastre de a crede şi mai mult în reuşită, şi să aibă răbdare aşa cum aţi avut şi dvs, cu familia greu încercată.
   Dna educatoare, Maria Moinescu, “mămicuţa”, cum vă spunem noi, tare mult vă mai iubim, blândeţea dvs şi dragostea cu care ne-aţi scris mereu, ne-a cucerit inima din prima. Vă mulţumesc pentru mesaj.
   Dna dr., Marinela Codreanu, sunteţi precum o albinuţă în viziunea mea, mereu pusă pe glume şi neastâmpărată. Aşa e? Vă multumesc şi vă îmbrăţişez şi eu cu mare drag.
   Dragul meu av., Ionescu Marian, să ştiţi că omenia, ambiţia şi sprijinul dv îmi e de mare, mare ajutor. Simt că i-aţi vrea după gratii pe faimoşii procurori, judecători corupţi, şi că aţi luptat prin Tribunale pentru reuşita cauzei expuse pe site privind crima. Sunteţi capabil de fapte mari. Mi-ar plăcea să pledaţi cândva în procesul care ştiu că va fi repus pe rol cândva, şi că vom învinge cu mare succes.
   Dna Crăciun Georgeta din Washington, vă mulţumesc foarte mult pentru urări. Salut şi îmbrăţişez cu cea mai mare afecţiune şi imensă iubire toţi românii, fanii mei şi nu numai, care fiind foarte departe duc dorul scumpei noastre ţări, şi tânjesc după un cântec sau o poezie scrisă în limba cea melodioasă, limba româna, după fraţii de sânge şi neam. M –am emoţionat foarte tare citind mesajul dvs, ştiind că sunteţi emigranţi ca mine, şi cine poate înţelege ce poartă în inimă şi suflet un emigrant decât un emigrant care din întâmplare mai e şi poet? Vă simt mereu aproape de inima mea.
   Dna dr., Craciun Georgeta din Cluj, faceţi parte dintre cei care intrând în inima cuiva, a mea, rămâneţi acolo şi vă cuibăriţi, aducând un plus de sensibilitate şi bună dispoziţie sufletului ce v-a primit cu mare iubire. Vă mulţumesc!
   Dle prof, Pânzaru Cornel, da, mă simt protejată din plin de Cel de Sus, şi da, speranţa mă va guverna mereu aşa cum bine spuneţi în mesajul dvs. Sunteţi prezent şi dvs în mintea şi sufletul meu, aţi contribuit încă de la început la creşterea Site-ului nostru, la apărarea lui când situaţia a cerut-o. Mulţumesc frumos pentru mesajul pe care mi l-aţi scris.
   Dna educatoare, Muntean Ana, îmi sunteţi foarte, foarte dragă, aşa să ştiţi. Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a deschis aşa cum mi-aţi urat dvs, uşa spre succes, împlinire şi fericire. Da, sunt fericită că am toate motivele, şi asta datorită vouă, tuturor fanilor, care aţi ştiut să iubiţi o poetă ce a scris înainte de toate cu o inimă sensibilă şi curată, lăsând pe planul al doilea rimele şi canoanele impuse de reguli peste reguli, care dacă nu au un ţel anume, un ecou pozitiv în conştiinţa cititorilor, nu ştiu dacă şi-ar mai găsi rostul. Poate că eu greşesc, dar asta e opinia mea. Vă mulţumesc pentru mesaj.
   Când voiam să mă ridic de la computer, după ce am citit toate mesajele fiind profund emoţionată, iată că şi dna Teodorescu Paula mi-a scris un mesaj. Practic, mesajele au curs unul după altul, şi tare fericită am fost să le primesc! Unui poet îi trebuie foarte puţin ca să fie fericit, deoarece cuvintele sunt esenţa existenţei sale, mierea, sau fierea, putându-l conduce fie într-o parte, cea ideală, fie în cealaltă. Aveţi dreptate, am parte şi îmi trăiesc fericirea alături de cei dragi care SUNTEŢI VOI, DRAGII ŞI IUBIŢII MEI, VOI FANII ACESTUI SITE, CARE MI-AŢI SCHIMBAT PROFUND VIAŢA ÎN BINE. Aproape că am uitat de toate necazurile şi amărăciunile prin care am trecut ca prin foc. Sfântul Gheorghe, patronul meu spiritual, înseamnă foarte mult pentru mine şi cred foarte tare în el, îl iubesc. La fel de mult iubesc şi ceilalţi Sfinţi.
   Nu v-am uitat pe niciunul, deşi ne scriem mai puţin, sunt mereu prezentă la datorie. Observ că sondajele cresc, ceea ce e foarte bine, şi vă mulţumesc pentru timpul acordat, pentru sprijin.
   VĂ IUBESC PE TOŢI FOARTE MULT!

  • Sunt zile când trebuie să ne reamintim că trebuie să fim mai buni, plini de dragoste, cu inima caldă şi deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Cei mai puţin norocoşi (dar şi cei ce au o viaţă normală) îşi pot găsi alinarea aici, pe acest site, care a devenit locul unde se întâlnesc oameni cu suflet bun, iubitori şi foarte sensibili. Eu şi inginera site, Florentina Isofache, vă urăm ca sărbătorile pascale să vă lumineze calea spre cele mai înalte ţeluri creştine, şi fiecare dintre noi să păstreze neştirbită flacăra omeniei şi a credinţei în Mantuitorul nostru, Isus. Hristos a înviat, dragii noştri!
   PS. Anul acesta Florentina dar şi fiica ei, talentata noastră, micuţa Ştefania, vom sărbători Paştele împreună în ţara mea de adopţie, Italia. Cu aproape şase luni în urmă Ştefania i-a spus mamei ei că vrea să “lucreze” la laptop, şi să o lase să stea pe scaunul ei. Peste câteva zile, fetiţa noastră a avansat privind cererea sa, şi şi-a rugat mama să îi cumpere un laptop. Încă nu are un laptop al ei şi numai al ei, dar se descurcă foarte bine şi îmi trimite mie diverse imagini simpatice. Deci deja se pregăteşte să apere site-ul de Anonimi, la nici patru ani. Fetiţa e foarte talentată în muzică şi dans, imită diverse persoane apropiate ei, şi desenează foarte frumos, iar ca urmare e foarte apreciată şi la Grădiniţa pe care o frecventează. Cel mai important lucru e că între mine şi fetiţă s-a stabilit un raport afectiv foarte puternic, numele meu fiind mereu pe buzele ei.

 42. Sanda Paun said:

  Draga mea, am o intrebare pt tine: cand ne mai postezi un cantec interpretat de tine, o poezie sau mai ales o filmare? A venit caldura, vin si spectacolele, nu? Te pup si astept rasp, merit si eu sa ma relaxez, si cum altfel daca nu aici cu tine. Sa stii ca mereu ascult melodile de pe site si citesc poezile tale, asta ma relaxeaza f bine. Te sarut.

 43. Av. Marian Ionescu. said:

  Că bine mai spuneţi. Cu toţii aşteptăm noutăţi. Ia să ne luăm poeta la rost pt asta! Te iubim şi nu uita că îţi dorim prezenta aici, pe site, mai mult.

  • Dragii mei, inginera noastră a postat chiar acum un cântec interpretat de mine în limba italiană, care face parte din repertoriul lui Albano. Sperăm să vă placă, şi ne străduim să vă facem noi surprize. Referitor la cazul prezentat, crima, mai am încă multe materiale de postat, dar din motive personale nu am putut face faţă deocamdată volumului de muncă, dar vă asigur că voi recupera cât mai curând. Vă mulţumim pentru prezenţa pe site, pentru sugestii, şi vă asigurăm de iubirea noastră. Cu mult drag, echipa site.

 44. Sanda Paun said:

  Multumim, superba melodia, interpretarea de exceptie. Te felicit, draga mea! Te ascult cu mare drag! Da, sa nu lasam cazul, crima, muncim cu totii la asta, sa stii! Te sarut

 45. Moinescu Maria said:

  Aveam nevoie sa te mai vedem in miscare. Te pupam si te iubim fff mult!

 46. Sanda Paun said:

  Superb, iti multumim pt frumosul cadou de Craciun! Te iubim!

  • Ei, màmicuta noastrà, Maria Moinescu, e ca intotdeauna dornicà sa mà vadà. Ce mult mi-as dori si eu sa và intalnesc! Si noi và iubim foarte mult. Acum mà intorc la baclavalele mele, cà doar sunt din Dobrogea, nu? Ba nu, mai stau putin, cà iatà, si draga noastrà Sanda Pàun ne-a scris, nu ne-a uitat deloc. Da, conform obiceiului casei, v-am oferit douà inregistràri. Và sàrut, dragele mele!

 47. Boteanu Emil said:

  Multumim pt cadoul de sarbatori, asa ne putem imagina mai bine cum sunteti. Va uram sarbatori fericite, in armonie si iubire, si un an nou plin de realizari, atat dvs cat si dlui Dr. Iordan, pe care nu il vom uitat toata viata. Va imbratisam cu multa caldura si drag, familia Boteanu.

 48. Av. Ionescu Marian said:

  Te pupam, ma asteptam sa ne faci un cadou de sarbatori. Sa ai parte de tot ce e mai frumos, iar 2014 sa fie mai bun decat 2013. Te imbratisam, cu multa dragoste, Marian Ionescu.

 49. Budasca Petru said:

  Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat! Multumim pt inregistrarile postate, le vizionam cu mare drag!

 50. Luciu Florin said:

  Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima vostra, luminandu-va sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de ce e mai frumos. CRACIUN FERICIT! Oricum ar fi inregistrarile, noi ne bucuram de ele, nu le tineti si postati-le de cate ori aveti ocazia! Cu drag si admiratie, acelasi Florin.

 51. Cioara Aurel said:

  E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin….Acelasi Aurel, din Montreal, care nu va uita niciodata si va colinda cu haz, asa cum v-a obisnuit. Toti romanii de aici va imbratiseaza si vizioneaza ce ati postat. Va iubim!

 52. Iordache Doina said:

  Spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! SĂRBĂTORI FERICITE! Ne sunteti tare draga, multumim pe video, frumos cadou ne-ati daruit! Va iubeste Doina, Canada.

  • Bradul e împodobit,
   Moşul încă n-a sosit.
   Haideţi, hai să colindăm,
   Şi cu toţi să-l aşteptăm!
   Va veni la fiecare,
   Cu cadouri şi-o urare:
   Un Crăciun plin de iubire,
   Sănătate, fericire.
   Pace-n inimi, rod bogat,
   Bucurie, gând curat.
   Mă rog: din a voastră casă,
   Binele să nu mai iasă!
   Vă urăm din inimă un Crăciun fericit! Mulţumim românilor de pretutindeni pentru mesajele primite. Observ că ne sunteţi mereu aproape. Dle av. Marian Ionescu, vă mulţumesc pentru consecvenţa cu care ne urmăriţi. Dle Luciu Florin, o să analizez sugestia dvs privind postarea altor imagini video. Tare mă mai amuză urările dvoastră, dle Cioară Aurel. Sunt foarte bucuroasà că nu ne-a uitat comunitatea de români din America, sunteţi foarte preţioşi pentru noi, şi chiar vorbeam cu Florentina, întrebându-ne dacă nu cumva ne-aţi abandonat. Mi-ar plăcea să ne scrieţi mai multe despre comunitatea românească, orice credeţi că ar fi interesant pentru noi. Voi citi cu mare plăcere. Cu bucurie în suflet vă aduc la cunoştinţă că unii membrii ai Comitetului de Onoare al Site, (împreună cu familiile lor), în frunte cu Preşedintele, dl dr. Marin Ctin, s-au întâlnit şi anul acesta pentru a petrece sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou. Cine ar fi crezut că se va ajunge la o aşa prietenie între membrii unui site?
   Vă îmbrăţişăm cu multă dragoste, şi să ştiţi că vă iubim la fel de mult. Echipa Site, Georgeta şi Florentina.

  • La cumpăna dintre ani, lasaţi să treacă prin fereastra sufletului vostru magia sărbătorilor, lăsaţi-vă cuprinşi de fericire şi bucurie, şi să rămâneţi aşa pentru tot restul vieţii! Fiţi raza noastră de soare prin iubirea ce ne-aţi dăruit, şi rămâneţi în lumea dragostei fără de sfârşit! Echipa site vă urează distracţie plăcută, şi să auzim numai de bine! LA MULŢI ANI, dragii noştri!
   Ps. Pentru anul 2014 care va veni peste puţin timp, urăm Anonimilor să le vină mintea la cap, şi să priceapă că degeaba se opintesc din nou să spargă site-ul, deoarece se ştie că vor transpira degeaba. Dlor, cred că mai bine aţi face un duş, şi îmi imaginez că şi dvs ar trebui să vă distraţi ca toată lumea, fiecare pe unde poate. Mi-e milă de voi, zău că sunteţi jalnici…Holbaţi-vă, că vor urma şi alte postări, o să vă iasă ochii din cap!

 53. Codreanu Marinela said:

  Sa aveti parte de tot ce e mai bun in Noul An, sa ne bucuram cu totii de minunatia asta de site, pt care s-a muncit enorm si care a unit zeci de mii de romani de pretutindeni. Va iubim ff mult si vom fi alturi de voi cat vom trai. Cu dragoste nemarginita, Marinela. Lamulti ani!
  PS. Sper sa fim lasati in pace de anonimi, doar au vazut ca nu au nicio sansa, suntem prea multi si prea buni ca sa ne doboare ei.

 54. Onescu Constantin said:

  E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani! Va iubim si suntem mereu alaturi de voi. Nu va lasati, luptati, vom invinge!

 55. Teodorescu Paula said:

  Sa deschidem usa Noului An pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri. La multi ani!!

 56. Panzaru Cornel said:

  Sa trecem peste ce-a fost, sa credem cu adevărat în noi. ANUL NOU e o carte deschisă cu reţetele succesului. Alegem ce ni se potriveşte şi pornim la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

 57. Sanda Paun said:

  Cu speranţa că Anul Nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, îţi trimit o mie de urări de bine, însoţite de îmbrăţişări, şi îţi urez un An Nou Fericit! Sanda

 58. Maria Moinescu said:

  În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2014 minunat! Cu dragoste, Maria.

  • O, scumpii mei, cum veniţi voi în căsuţa noastră cu mare drag, şi lăsaţi urări dintre cele mai frumoase, dintre cele mai sincere! Sunt foarte emoţionată, fericită, dar şi împlinită datorită vouă. Fără voi nu ar fi fost nimic, vouă vă datorez succesul acestui site. Vă simt aici, foarte aproape de inima mea, fiecare are locul său pe care nu îl va pierde niciodată. Văd că toţi ne-aţi rămas fideli, şi gândul meu zboară mereu spre voi toţi, dar şi la cei care aţi avut şansa să puneţi umărul la creşterea acestui site. Preşedintele, Marinică Constantin, dar şi ceilalţi care îmi scriu pe emailul personal, mi-au scris cuvinte care m-au făcut să lăcrimez: „Tu ne-ai adus fericirea, prin suferinta ta”, „Suntem fericiţi datorită ţie!”, „Iti multumim ca existi, si ca ne-ai adus fericire!” Am „dat şi eu din casă”, vorba cuiva…

 59. Daniela Muresan said:

  Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani! Daniela, care va iubeste si va urmareste dintotdeauna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: